Zakup telewizora OLED

Athletic

New member
Witam,

Zastanawiam się nad zakupem telewizora OLED 65 cali, w cenie 5-6.5k zł - telewizor chciałbym wziąć na raty.

Widziałem, że będzie premiera Philips OLED707, ale pewnie cena będzie o wiele wyższa.

Jaki model telewizora OLED mi polecicie?
Tak zerknąłem sobie co oferuje MediaExpert (mają raty 0) i zastanawiałem się między PHILIPS 65OLED706 oraz LG 65B13LA/65C15LA, czy opłaca się dokupować te ubezpieczenia/przedłużenia gwarancji na telewizor?

Nie ukrywam, że trochę bardziej ciągnie mnie do Philipsa (Ambilight + czysty Android), ale nigdy nie interesowałem się jakoś specjalnie telewizorami i ciężko mi zdecydować, a wiem, że tutaj ludzie mają pojęcie na ten temat i może mnie nakierują na jakiś egzemplarz.

Telewizor będzie używamy głównie do serwisów streamingowych (Netflix, Disney+, HBO Max, Prime...), muzyki (planuję też kupić soundbar) oraz do podłączenia komputera i zagrania w jakąś grę.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Przecież masz taniej dla niebieskich członków forum i to z pakietem.
Masz LG 65Bx za 5399 zł z pakietem
Philips 65Oled 705 za 5299 zł
Philips 65Oled 706 za 5499 zł
A kiedy planujesz zakup - bo Philips 707 ma być za miesiąc.

Athletic

New member
Dzięki za odpowiedź.

Telewizor mogę kupić w tym lub następnym miesiącu.
Dziewczynie podoba się bardzo Ambilight, ale nie ma problemu, żeby kupić LG jeżeli jest lepszy, bo jeśli są podobne, to jednak bajer z podświetleniem robi robotę.

Lepiej czekać na premierą 707 i inne modele spadną w dół?

Możecie powiedzieć coś więcej na temat promocji dla niebieskich członków forum, w jakim sklepie wtedy robię zakup takiego sprzętu, mam to w ratach 0% czy muszę płacić za całość od razu?

Ostatnia edycja:

KLOSjanek

Member
Bez reklam
Gitarka załóż śliniak !!!!!! Jeszcze raz dla wszystkich nie w temacie GITARRA nigdy nie miał i nie ma Oleda , ma jakiegoś ***************unga i wszędzie się mądruje taki nie spełniony typ.
Bierz Philipsa I nie czytaj bzdur Gitary i jemu podobnych .

KLOSjanek

Member
Bez reklam
Mam dwa Oledy Philips 805 i 806 .805 ma 2,5 roku oglądamy wszystko ZERO PROBLEMÓW,
NIE jestem jak gitara znawcą wszystkich marek na świecie ale polecam to co mam w odróżnieniu do GITARKI.

Athletic

New member
No to kupię OLEDA z Philipsa :) - 65OLED706 tego z MediaExpert za 5499.

Jak myślicie, kupować w tym miesiącu czy wstrzymać się do premiery 707?

Ostatnia edycja:

KLOSjanek

Member
Bez reklam
Sport na Philips z Ambilight uczta dla oczu :)

Attachments

• Screenshot_20220719-125307_File Commander.jpg
    Screenshot_20220719-125307_File Commander.jpg
    836,7 KB · Wyś: 45

KLOSjanek

Member
Bez reklam
Gitara ale ty bzdury piszesz, żal mi Ciebie jesteś prosty jak szpada , siedź z swoim cudownym Lcdekiem i nie mieszaj się w rozmowy dorosłych.

KLOSjanek

Member
Bez reklam
Dobrze że gitarka napisał -"i zobacz z jakimi problemami borykają się niektórzy posiadacze tv tej marki." Całe szczęście że napisał niektórzy:) bo się obawiałem o wszystkich:)
Gitarka wypatruj lepiej kurzu na matrycy na ***************ungu :)

KLOSjanek

Member
Bez reklam
Dlaczego piszesz ciągle o zmywaku?Czy nawet ta praca jest dla Ciebie zbyt skomplikowana ? testy testami a dla normal ego użytkownika nie takiego znawcy jak Ty Philips z Ambi jest mega super rewelacja!!!!!:)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Tak Oled Philipsa w obecnej ofercie jakości i specjalnej ofercie cenowej stanowi wyjątkową okazję w klasie cena do jakości.
Uważam ,że lepszych w tej chwili- po znacznej podwyżce nowości - nie ma.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Oled 706 w górę mają system antyburn-in.
Ci co kupili zauważyli nawet , że działa !

Do góry