Zakup telewizora 65 cali

djspeedii

New member
Dzień dobry,
dwa modele, dwa różne typy telewizorów:
LG 65B33
TCL 65C745
Czy opłaca się kupić LG czy wystarczy TCL , telewizor służy do standardowego oglądania większość zwykła telewizja kablowa, rzadko film z aplikacji typu YouTube Amazon Prime.
z góry dziękuję za odpowiedź.
Jakie ceny dla forumowiczów.
Pozdrwiam

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Jeśli pytasz o jakość to oczywiście , że Oled TV
Ale tego modelu LG 65B33- już nie ma i nie będzie.
Jest już następca 65B46 , kosztuje 6999 zł, dla członków forum za 6499 zł
Jak robisz przedpłatę 21 dni masz za 5999 zł i masz teraz dodatkowo cashback z LG Polska 300 zł
Czyli ostatecznie masz za 5699 zł
Plus dodatkowo pakiet gratisów o wartości 500 zł

TCL 65C745 za 3699 zł
Ale to zupełnie inna klasa.
Jeśli w tej klasie to chociaż mini led 65C805 za 4199 zł za pakietem.

Kiedy planujesz zakup ?

merak2010

New member
Dzień dobry,
dwa modele, dwa różne typy telewizorów:
LG 65B33
TCL 65C745
Czy opłaca się kupić LG czy wystarczy TCL , telewizor służy do standardowego oglądania większość zwykła telewizja kablowa, rzadko film z aplikacji typu YouTube Amazon Prime.
z góry dziękuję za odpowiedź.
Jakie ceny dla forumowiczów.
Pozdrwiam
Jeśli będziesz chciał korzystać z katy CAM (CI, CI+) CANAL+ to TCL 65C745 odradzam - są problemy i walczę z tym już ponad tydzień.
Dostawca usługi TV SAT zwala winę na producenta sprzętu a producent sprzętu na dostawcę usługi a Ty jesteś po środku...
Poza tym TV TCL bardzo fajny, obraz bardzo dobry, audio raczej do oglądania wiadomości a nie do filmów - ale tak jest w większości TV.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
W sprawie Cam napisz na PW - dostaniesz kontakt.
Nie każdy korzysta z CAM.
Ja mam tuner zewnętrzny zawsze.

merak2010

New member
W sprawie Cam napisz na PW - dostaniesz kontakt.
Nie każdy korzysta z CAM.
Ja mam tuner zewnętrzny zawsze.
Kontakty nie pomogły... serwis "europejski" również się poddał po otrzymaniu logów.
TV niestety wraca na półkę sklepową.
Szkoda, bo wyświetla całkiem ładne obrazki. Ale wyskakujące co parę minut okno "brak uprawnień" mimo, że są dyskwalifikują go w moim zastosowaniu. (TV SAT i streaming.)

luck76

Well-known member
Kontakty nie pomogły... serwis "europejski" również się poddał po otrzymaniu logów.
TV niestety wraca na półkę sklepową.
Szkoda, bo wyświetla całkiem ładne obrazki. Ale wyskakujące co parę minut okno "brak uprawnień" mimo, że są dyskwalifikują go w moim zastosowaniu. (TV SAT i streaming.)
Niestety, to problem nie tylko TCL. Z CI nie miałem nigdy problemu w Panasonicach. Nienwiem jak jest dziś z nowymi, musiałbyś sprawdzić.

Do góry