Zakup Sony KDL 46W4000

MarcusGawin

New member
dandy87,zauważ że ten test robiłeś w sklepie.Jak by to było w domu to podejrzewam że minimalne różnice sam byś zauważył.No bo po co Sony robiłoby dwie serie V i W.Tak czy owak , cieszę sie że wybrałeś telewizor który spełnia Twoje oczekiwania. Mój to dokładnie to model W4210 czyli ciemne głośniki, i jest estetycznie dla mnie ładniejszy niż 4000.
Miłego oglądania

Ostatnia edycja:

Ares78

New member
dandy87 ja z natury jestem dość oszczędnym człowiekiem, także zapewniam Cię, że zanim kupiłem w4000, a następnie w4500 to patrzyłem również na niższe modele. Ale jeśli nie widzisz różnicy to tym lepiej dla Ciebie wydałeś znacznie mniej na telewizor, ja tak mam jeśli chodzi o audio, kolega nie raz próbował mi udowodnić, że któryś zestaw jest lepszy od innego, a dla mnie i tak było wszystko jedno :wink:

Koko85

New member
MarcusGawin w tym sklepie co podales nie ma juz tego modelu :shock:

dandz87 a ty gdzie widziales model V tyle tanszy bo ja nie moge znalezc :hmm:

MarcusGawin

New member
witaj Koko85,sorry że tak późno odpisuję ,ten model jest już dawno wycofany z produkcji, dlatego zostały tylko te sztuki na magazynach rożnych sklepów.A teraz o samym telewizorku,jestem bardzo zadowolony:D z wyboru.Na plus to kolory, jakość obrazu,obsluga itp.Jedyny problem to połączenie z dekoderem N-ki po HDMI. Konkretnie to jak chcę posłuchać np.TV ESKA przez amplituner to telewizor musi pracować lub w ustawieniach TV muszę dać na "szybkie włączanie" a to wiaże sie z większą konsumpcją prądu.Rozwiązaniem jest kabel iHDMI za 150 PLN, ale narazie sobię odpuszcze.

Pozdrawiam

Do góry