Czy jesteś z niego zadowolony i jak to wypada z plazma wyszczególnioną w moim zapytaniu?ja bym na twoim miejscu poczekal do konca lutego, marzec to miesiac w ktorym wchodza nowe modele wiec ceny tych 2 tv poleca ostro. kilka dni temu tego le55c650 kupilem dla sasiada za 4999 w sieci neonet. gdziee w grudniu ten tv mial cene 6700 (i nie byla to podwyzka przed swiateczna)
Aktualnie zakup tv to kiepski interes. najlepszy moment bedzie gdy juz pojawia sie nowe modele i sklepy beda sie pozbywac modeli 2010. Wiec poczekaj bo cena tych 55cali moze byc bardzooo okazyjna w sklepach internetowych, skoro zwykle "drozsze" sklepy sieciowe maja go juz w okolicy 5000-5500 (5449 euro rtv agd w swoich placowkach)
ja bym na twoim miejscu poczekal do konca lutego, marzec to miesiac w ktorym wchodza nowe modele wiec ceny tych 2 tv poleca ostro. kilka dni temu tego le55c650 kupilem dla sasiada za 4999 w sieci neonet. gdziee w grudniu ten tv mial cene 6700 (i nie byla to podwyzka przed swiateczna)
Aktualnie zakup tv to kiepski interes. najlepszy moment bedzie gdy juz pojawia sie nowe modele i sklepy beda sie pozbywac modeli 2010. Wiec poczekaj bo cena tych 55cali moze byc bardzooo okazyjna w sklepach internetowych, skoro zwykle "drozsze" sklepy sieciowe maja go juz w okolicy 5000-5500 (5449 euro rtv agd w swoich placowkach)
Witam,ja zastanawialbym sie w Twoim przypadku nad PS50C6900,ma 3D,a ceny widzialem od 3700 do 4200.Pzdr.Jestem w momencie zakupu TV.Latam z żona od sklepu do sklepu no i po trzech dniach zastanawiamy się nad:
Samsung Plazma PS50C6500
lub
Samsung LE55C650
Proszę o pomoc !
dodatkowo ma Motion Judder Canceller,PVRWitam,ja zastanawialbym sie w Twoim przypadku nad PS50C6900,ma 3D,a ceny widzialem od 3700 do 4200.Pzdr.
Czy jesteś z niego zadowolony i jak to wypada z plazma wyszczególnioną w moim zapytaniu?