Zakup plazmy Panasonic

Candel

New member
Byłem już zdecydowany na zakup plazmy Panasonic TH-42PV700 lub PV70P, ale wcześniej zabrałem żonę do sklepu i się zaczęło. Okazało się, że te telewizory nie pasują zupełnie do wystroju naszego pokoju
icon9.gif
- czarny błyszczący lakier na obudowie nie wchodzi w grę, telewizor musi mieć dużo srebrnych dodatków i matowe kolory obudowy. Zależy mi na kupnie telewizora plazmowego - może coś doradzicie, nawet z odrobinę droższych modeli, albo ewentualnie telewizorów innej firmy. Czy uważacie, że następne modele Panasonica mogą mieć inny design i jak często jest on zmieniany?
Pozdrawiam i proszę o propozycje
icon7.gif
icon7.gif

Hawkmoon

New member
poza tym srebrne elementy to głównie domena tanich tv... w droższych panuje czerń (pewnie żeby podkreślić ten "niesamowity" kontrast i czerń czerniejszą od smoly), więc raczej ciężko ci będzie znaleźć tv twoich marzeń

JanuszK14

New member
Jezu, nie wierzę.

Panie kolego. Nie zabieraj szanownej małżonki do sklepu z elektroniką. Kobiety nie czują tego. Po prostu kup i przynieś do domu. Z pewnością Cię nie usunie razem ze sprzętem. A tak serio to kiepskie telewizory mają udziwniony design, z pewnością to by się spodobało Twojej małżonce ale nie Tobie. Mam wrażenie, że jeśli chcesz kupić taki sprzęcik, który Cię usatysfakcjonuje będziesz musiał postawić na swoim.

Pozdrawiam.
:eek:k:
JanuszK14

Do góry