witam serdecznie wszystkich . chce zakupic nowy sprzet do ogladania wylacznie kina domowego tz projektor i ekran. zamierzam sie wlasnie z remontem mieszkana (calkowitym) mieszkam w blokach wiec metraż mam ograniczony.pokoj w ktorym bede ogladac filmy ma wymiary 5mx3m , ekran ma sie wypuszczac z sufitu i zaslaniac tv ktory bedzie wbudowany w sciane .
na sprzet do ogladania kina (projektor i ekran) chce przeznaczyc ok 5-6 tys,
i teraz moje pytanie :jaki to ma byc sprzet , o jakich parametrach , czym mam sie kierowac przy zakupie ? badz moze sami macie juz jakies sprawdzone zestawy i sa one godne polecenia. dodam ze jesli chodzi o projektory i wyswietlanie to jestem laikiem .sprzet odsluchowy mam calkiem niezly jak na warunki blokowe i rowniez obraz chcialbym miec niezly . bede bardzo wdzieczny za kazda podpowiedz .
na sprzet do ogladania kina (projektor i ekran) chce przeznaczyc ok 5-6 tys,
i teraz moje pytanie :jaki to ma byc sprzet , o jakich parametrach , czym mam sie kierowac przy zakupie ? badz moze sami macie juz jakies sprawdzone zestawy i sa one godne polecenia. dodam ze jesli chodzi o projektory i wyswietlanie to jestem laikiem .sprzet odsluchowy mam calkiem niezly jak na warunki blokowe i rowniez obraz chcialbym miec niezly . bede bardzo wdzieczny za kazda podpowiedz .