Proszę o doradzenie jaki kupić LCD budżet mam niewielki 2500zł chciałbym jakiś 32" używany do kablówki i troche do dvd i kompa z góry dziękuje za porady i pozdrawiam.
Polecam Toshibę 32C3500. Co prawda mam 32R3500, ale bez funkcji 100Hz obraz jest bardzo ładny, a smużenie minimalne (trzeba wiedzieć na co patrzeć), z dvd to już super. Zobacz test na forum, potwierdzam wszystko co napisał kiki
philips 32PFL3312 w zasadzie nie jest zły i należy do troche tanńszych tv lcd w przedziale 32'.jednak tak jak pisał kiki wolałbym dołozyc do lcd 100hz. jedni pisza ze nie jest to potrzebne,ale to kompletna bzdura. omawiana toshiba praktycznie w ogóle nie smuży i naprawde śiwtnie odbiera z kablówki. może sie to wyda śmieszne ,ale niektóre kanały z kablówki (UPC) np TV4, TVN, MTV. i wiele innych wyglądają jakby były w HD. wiem że to troche dziwne ale odbor zwyklej telewizji jest perfekcyjny. dlatego proponowałbym dołozyc kilka stówek i kupic lcd 100hz niekoniecznie tą toshibe , ale jest naprawde świetnym tv. brałbym jescze pod uwage panasonica TX32LX70P.i jeżeli philips to 32PFL7862D. wszystko w podobnych cenach. panasonic super 100hz lcd z praktycznie idealnymi kątami,lepsze są chyba już tylko plazmy pięknym obrazem już poniżej 3000zł. a wyżej wymieniony philips 32PFL7862D jeżeli chodzi o obraz to klasa sama dla siebie dziei układom korekcyjnym.dlatego proponuje rozejrzec sie i poszukać czegoś ze 100hz. róznice miedzy zwykłymi lcd są kolosalne i widzoczne gołym okiem.