A może podasz jakieś warunki - do czego chcesz to podpąć i jakie warunki (odległość od tv)?Edzia napisał:Witam,
chciałabym kupić LCD-ika 40 lub 42" ale zupełnie nie wiem jakiego .Na razie moim faworytem jest samsung LE40M61B.
co o tym sądzicie?![]()
a może macie jakieś inne propozycje???
pozdrówka
Edzia
z tym wlacznikiem racja. musze na noc wylaczac listwe specjalnie bo tam mocno swieciwlodek1956 napisał:Witam zabieram głos bo mam doświadczenie z jednym i z drugim i tak :
samsung - jakość wykonania super , obraz mało naturalny (maluje obrazki ) ale lepszy moim zdaniem dla słabych sygnałów i co najgorsze 2 szt. i wadliwe?! obraz bardzo miły dla oka
sony - jakośc wykonania b.dobra ale nie ten "szpan" solidna robota , obraz typowy dla soniego chłodny ale moim zdaniem do bólu naturalny ! nie wybacza błędów w sygnale.Moim zdaniem do niego potrzeba DVD z dobrym "skalerem" i jak najleprzy sygnał. I na koniec drobiazg w samsungu podświetlenie włącznika oświetli średniej wielkości pokój a pilot o zgrozo wykonany z "samopocącego" się tworzywa.
Pozdro wlodek.
ale czy poza tym jesteś zadowolony z tego sprzęciku, czy posiada on klatkę stop (zatrzymanie obrazu)?myszek napisał:z tym wlacznikiem racja. musze na noc wylaczac listwe specjalnie bo tam mocno swieci![]()
Edzia napisał:Witam,
przy zakupie sprzętu nie do końca sugeruję się ceną, lecz jego jakością i możliwościami. Czy wobec tego lepszym wyborem tv od samsunga będzie wspomniany sony, ponoć te dwa telewizory mają tą samą matrycę ( cokolwiek by to znaczyło), to czym tak naprawdę się różnią, że to decyduje, .że jeden jest lepszy od drugiego. Na jakie dane należy zwócić uwagę aby móc je porównać.
Kiki, ja nie chcę plazmy tylko LCD i nie 37" a 40"
pozdrówka![]()
Edzia