Zakup amplitunera Onkyo TX-SR608

wasyl15

New member
Witam
Zamierzam zakupić sprzęt jak w tytule TX-SR608 Black, pytanie czy firma rtvmaxpl daje gwarancję od producenta która jest uznawana w Polsce ? Cena rewelacyjna, w innych sklepach są po 1799, co prawda dodają stację dokującą do IPoda, ale nie do końca jest mi to potrzebne. Może jakiś namiar do dobrego sklepu ?

(), cena w rtvmax.pl to 1609 PLN

sonytg

New member
Witam
Zamierzam zakupić sprzęt jak w tytule TX-SR608 Black, pytanie czy firma rtvmaxpl daje gwarancję od producenta która jest uznawana w Polsce ? Cena rewelacyjna, w innych sklepach są po 1799, co prawda dodają stację dokującą do IPoda, ale nie do końca jest mi to potrzebne. Może jakiś namiar do dobrego sklepu ?

Z tego co mi wiadomo firma RTVMax nie daje gwarancji serwisowej EIC.
Wiele artykułów na temat tej firmy można było przeczytać na innych forach, w linku poniżej przeczytaj co piszą ludzie na ten temat.

http://www.tannoy.pl/pokaz/news/id/1180

RTVmax i oszukani klienci.

Ostatnia edycja:
Witam

według E.I.C to nie E.I.C. Electronic International Commerce ale zawsze możesz zadzwonić do E.I.C

Amplituner Onkyo TX-SR608 - porównanie cen w sklepach internetowych ósmy sklep z listy z gwarancją E.I.C z dostawą gratis

Ostatnia edycja:

BD

Member
Bez reklam
strzez sie firmy rtmax, wiecej danych na pw- onkyo 608 w tej cenie jeden z najlepszych amplitunerow do kina a do stereo nie koniecznie- lubisz stereo to podstawa osluchac hk260/marantz 5005 ....

tomud

New member
celujac w marantza 5005 to mozna brac i pod uwage H/K360 bo to bardzo podobna cena... tylko ze sporo wieksza niz cena za to Onkyo...

Ostatnia edycja:

LEVISS

Member
a ja uważam ze onkyo 608 gra bardzo porzadnie jak za ta kase bardzo przyzwoity sprzet/ przy dobrych glosnikach robi naprawde wrazenie/w porownaniu do droższych ampli/a słuchałem sporo amplitunerow i tych za 2000 tys i za 6000zl

Cyborg65

New member
Witam

Przyzwoite ceny to ma kol Kiki z tego co się orientuje (napisz na PW i zapytaj co ma w jakiejś tam cenie) co do samego wyboru to sobie to dobrze przemyśl. A najlepiej to posłuchaj kilku firm, wtedy to na prawdę ty coś tam wybierzesz nie ktoś. Każdy ma inny gust i to cały problem.
P:lol:zdrawiam
Kol KIKI jak widzisz staram się pisać na temat nawet szanuję to że zarabiasz uczciwie pieniądze.Ty wywalasz większość postów gdzie ktokolwiek cokolwiek napisze złego o onkyo.wyobraż sobie że ludzie to czytają i wyciągają wnioski,
Jak myślisz jakie?
I małe sprostowani być może to nie ty osobiście ale jakiś kolega robi ci "przysługę" tak że mu podziękuj.
Wywalone linki:
http://www.hdtv.com.pl/forum/kolumny/63105-onkyo-tx-sr-608-koda-5-0-av-988-a-4.html
i
http://www.hdtv.com.pl/forum/amplitunery-av/53287-posiadacze-onkyo-608-laczcie-sie.html
Pozdrawiam.
P:lol:zdrawiam

Ostatnia edycja:

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Niestety:

5515d1291489650t-kino-domowe-dobrej-klasy-img004-jpg

schwarz

New member
Pogadałem z dziadkiem google i już wiem co i jak. No ale ktoś i tak kupi a potem na tym forum będzie się chwalił że dał 1600 zł a nie jak inni naiwniacy 1800 zł;-)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
rtvmax - ma tylko swoje gwarancje.
Cyborg - mi to tito co się sprzedaje w sklepach. Ważniejsze aby kupujący dobrał najlepszy zestaw dla własnych potrzeb i w klasie cenowej.Aby był zachwycony.
I nie ma znaczenia czy kupuje CA, MA, Onkyo czy Denona.
Dziś wszystkie marki są w swobodnym obrocie rynkowym i do wszystkich jest nieograniczony dostęp.

Onkyo 608 to w klasie cenowej i potrzeb kinowych to bardzo dobry model podobnie jak Denon, Marantz, Pioneer, CA, Harman czy Yamaha. Nie zastąpi wzmacniaczy stereo ale nie każdy ma takie potrzeby.

Pogadałem z dziadkiem google i już wiem co i jak. No ale ktoś i tak kupi a potem na tym forum będzie się chwalił że dał 1600 zł a nie jak inni naiwniacy 1800 zł;-)

z przesyłką 1669zł,a podałem ci sklep gdzie kosztuje 1699zł z możliwością negocjacji ceny, przesyłką gratis i gwarancją E.I.C

30 dychy więcej i ty się będziesz cieszył że masz gwarancję E.I.C

jakie to proste,NIE?

nie ma zaco :grin::grin::grin:

zgadzam się z przedmówcą,chociaż będąc stałym bywalcem na forum nie zauważyłem by takowe problemy z awaryjnością występowały w Onkyo tylko szczątkowe i nikt z nas nie kupuje z myślą awarii,ale jest to tylko rzecz martwa która jak wszystko ma prawo do awarii

pkomp

New member
lepiej dmuchać na zimne :) - zresztą jak się komuś zamarzy zmiana sprzętu po dwóch latach to sprzeda ampli jeszcze z gwarancją na rok :)
Dlatego wstrzymałem się z telewizorem sony do promocji - 3 lata gwarancji gratis :)

Do góry