Yureek, możesz napisać z jakimi kolumnami używasz Pioneera? Jak wygląda sprawa z basem? Jestem zainteresowany zakupem tego amplitunera.
Napisz proszę również jak się odtwarza pliki audio przez DLNA z komputera, czy jest to intuicyjne, czy są wyświetlane tytuły piosenek na wyswietlaczu? Jak długo lądują sie stacje internetowe? Z góry dzięki za odp.
używam kolumn podłogowych KEF C7 i suba KEF C4, bas z suba jest bardzo powiedziałbym przyjemny, nie dudni i ładnie wypełnia pomieszczenie (pokój ok.20m2) ustawiony jest na 100Hz i skręcony na około 35%, podczas kalibracji MCACC pionek "kazał" mi go trochę przykręcić, dodatkowo w 921ce możesz wybrać wielkość głośników, jeżeli masz suba i wybierzesz fronty jako SMALL, to bas jest kierowany tylko na suba a cała "reszta" na głośniki, jeżeli ustawisz LARGE to całe pasmo wraz z basem idzie na kolumny i dodatkowo bas na suba, moje C7ki akurat nawet bez suba maja ładny bas, ale wiadomo że sub to sub
pliki po DLNA odtwarzane są i widoczne bez problemu z każdego urządzenia które obsługuje i jest w sieci (u mnie 2 laptopy, router netgear'a WNDR 3700 z dyskiem podłączonym pod USB jak i z mojego Samsunga SGS II), tytuły i dane o formacie, kbitach są wyświetlane na ekranie tv, jak również widoczne na wyświetlaczu w ampli, możesz wybrać 4 ustawienia odsłuchu, SURROUND STEREO, STEREO, DIRECT i PURE DIRECT, na moich kolumnach najprzyjemniej słucha się na PURE DIRECT czyli bez żadnych "udogodnień", w tej chwili nawet nie używam tv do nawigacji, wybieram z pilota tryb H.G.M i na wyświetlaczu intuicyjnie pilotem przechodzę do odpowiednich opcji,
stacje radiowe pewnie zależy od łącza jakie posiadasz, u mnie na 20Mbit łączu załadowanie RMF FM trwa poniżej 1 sek, stacje mocno oblegane jak np 181FM Energy 98 niecałe 2 sek, wybierane stacje są automatycznie dodawane do RECENTLY PLAYED (20 ostatnich), jak również możesz słuchane aktualnie radio dodać do FAVORITES przyciskiem PGM na pilocie, dodatkowo rejestrując się na stronie pioneera podanej w instrukcji możesz tworzyć swoją listę ulubionych kanałów z istniejących już na stronie, jak i dodawać nowe kanały radiowe, pojawi się ona jako nowy katalog ADD... w INTERNET RADIO
chyba wyczerpująco opisałem

jakby jakieś pytania jeszcze to śmiało

pozdrawiam