Zgadzam się świetny bajer rodem z Winampa. Ja mam tylko problem tego typu że nie czyta mi wszystkich utworów z pena. Ilość się zgadza jednak jeden z utworów jest powtarzany kilkakrotnie i tak np: jeżeli są 3 utwory A B C to czyta mi A B B. Utworu C nie widzi. Czy to może problem Pendriva bo mam 1GB no nema .Jakiego ty używasz?MarcusGawin napisał:Amplituner ten odtwarza z pendriva bez problemu ,dobry gadżet,pokazuje też tytuly piosenek przesuwająć literki na wyświetlaczu.Narazie nie mam DVD i "zmuszony" jestem do słuchania Mp3 właśnie z pendriva.Jeżeli chodzi o jakość to mogłem porównac do sygnału audio z CP(Echostar 717)i dynamika wyraźniej lepsza.Nie wiem tylko jak podłączyć cyfrowo oba urządzenia .W Echostarze jest złącze SPIDF a w Yamaszce Coaxial lub Toslink.Może jakieś sugestie??k:
Ja używam pendriva 1Gb Kingston i chodzi extra,jeszcze mi sie nie zdarzyło aby jakiś utwór nie poszedł.marho760816 napisał:Zgadzam się świetny bajer rodem z Winampa. Ja mam tylko problem tego typu że nie czyta mi wszystkich utworów z pena. Ilość się zgadza jednak jeden z utworów jest powtarzany kilkakrotnie i tak np: jeżeli są 3 utwory A B C to czyta mi A B B. Utworu C nie widzi. Czy to może problem Pendriva bo mam 1GB no nema .Jakiego ty używasz?
A złącze USB????mare37 napisał:wlasciwie to ten ampli nie rozni sie zbyt od 461..dodali tylko pelne hdmi i nic wiecej
Mam ten samProblem... mam yamaszke 463 od pól roku... wkładam pendrive'a z muza jeden odpala..kolejny nie odpala, ponownie wkladam ten poprzedni który działał i muzyki nie ma. Dzwoniłem dzisiaj do swojego sklepu, skad kupilem ten model, i twierdza ze tez maja jakas yamahe swoja prywatna która robi im takie same psikusy. Twierdzi ze trzeba z formatowac pena,albo uzywac krotkich drzew katalogowych. Wg mnie to nie o to chodzi. Albo problem tkwiw ustawieniach albo maja wadliwe te portyUSB.neaniver napisał:Ja mam z kolei problem z odtwarzania muzyki z pendrive'a. Pliki odpala tylko jak są wrzucone bez folderów. Z kolei jak jest ich dużo, to problemem jest przełączyć na np. ostatni. Czy jest jakaś szybka metoda na to? Nie mam pojęcie też jak wchodzić do poszczególnych folderów. Proszę o pomoc