Yamaha CD-N500+RX-V765 czym podłączyć?

tomato10

New member
Zapytanie do znawców tematu , czym ten zestaw podłączyć najlepiej tzn.aby uzyskać optymalnie najlepsza jakość stereo (analog,coaxilal,optical)
Ze stereo to nawet pamiętam półksiężyc sześciopinowy:)

ikar1975

Active member
Bez reklam
Naturalnie coaxial albo analog przez Dac jak juz go bedziesz miał:razz:.Pozdro
A i napisz jak sie sprawuje te n 500 bo sie czaje.

tomato10

New member
Wczoraj testowałem samo podłączenie coaxial i optical . Bardziel przekonało mnie to pierwsze . I pytanie czy jest sens kupić lepszy kabelek analog i tak spróbować podłączyć ?
Ikar ja się czaiłem od pół roku za tym sprzętem i w końcu ustrzeliłem okazyjnie :)

ikar1975

Active member
Bez reklam
Ikar ja się czaiłem od pół roku za tym sprzętem i w końcu ustrzeliłem okazyjnie :)[/QUOTE]
A ja od testu w AUDIO:p

tomato10

New member
Powiem Ci że cieszy mnie bardzo netradio (główny cel zakupu) no i nie mniej ważny CD dobrej jakości.
Mówisz że analog w ampli słabo , no cóż dorwę gdzieś kabelek odpowiedni to przetestuje osobiście. Jak zakupywałem ampli to priorytet był kino a widzę i czytam tu i tam że ewolucja idzie krok do tyłu bo wraca moda na stereo .
Jakoś specjalnie nie jestem tym rozczarowany. Ampli miał być do kd i stereo i tak jest .

ikar1975

Active member
Bez reklam
No ja mam nie zle grajacy ale starszy model hk 255 a miesiac temu własnie zainwestowałem w stereo i jest u mnie marantz pm 6004:p .Inna bajka nic dodac nic ujac:-o.Pozdro

Do góry