Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Za chwilę start.
Jeśli nie pokażą nic ciekawego,trzeba będzie sprzedać Xboxa :-D
[youtube]a1St2tUH_-8[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pozamiatali, bez dwóch zdań. Ależ to będzie wyglądac na żywo, jeszcze do tego MFS. Ten rok należy do MS i jeszcze za free w GP.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No to za miesiąc latamy :D
Forza również na duży plus,ale nad Halo muszą jeszcze popracować ;)
Ciekawy jestem tego Starfield,chociaż na razie mało pokazali.
Za to Stalkerek - mniam mniam :D
Miłą wrzutką była kontynuacja Szczurów.
Sprawdzi się także Atomic Heart,The Outer Worlds 2 (liczę na mniej drewna ;)) i The Ascent.

Tutaj całość w 4K :
[youtube]1YnVzOA2wNs[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Halo dopieszczą, to wizytówka, chociaż już dawno przyćmiona przez inne tytuły, ale musowo do ogrania. Stalker wiadomo.
Ciekawy jest dodatek z Top Gun do MFS, pewnie dogadali się przy okazji premiery filmu, ale miły akcent ; )

Dla mnie bomba, a najlepsze jest to, że te kluczowe pozycje będzie można ogrywać miesiącami (a nawet z doskoku latami). To będzie dobry rok dla graczy ; )

Sprawdz sobie trailera Forzy na TV w 4k, dla mnie to już jest next gen. Nawet jak ktoś nie lubi, to dla samych widoków będzie warto przelecieć mapę.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Szczury 2 świetna sprawa. Forza mnie nie jara, ale napewno zainstaluje.
W ogóle świetna sprawa, że każda gra będzie odrazu w GPU. Dobrze, że przycebuliłem go na ponad 3 lata :D

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Słabe są te kompromisy, aż się prosi już o wersję "PRO" i niech skończą z tą żenade, to jest konsola, a nie pecet.
Co jak co, ale MFS w 60 wyglądałby o niebo lepiej, no, ale dobrze, że w ogóle taka pozycja trafia na konsole.
Forzy też sobie nie wyobrażam w 30.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Co jak co, ale MFS w 60 wyglądałby o niebo lepiej

To nie wszystko,jest już porównanie z PC :-D
Screenshot-20210615-001121.png

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Słabe są te kompromisy, aż się prosi już o wersję "PRO" i niech skończą z tą żenade, to jest konsola, a nie pecet.
Co jak co, ale MFS w 60 wyglądałby o niebo lepiej, no, ale dobrze, że w ogóle taka pozycja trafia na konsole.
Forzy też sobie nie wyobrażam w 30.
Odrazu mogli iść na grubo. Argumenty o tym, że nikt by nie kupił konsoli jakby była droższa upadły po premierze PS5 gdy ludzie ją kupowali za 2x wyższą cenę :D Wersja pro powinna wyjść na starcie i być bez kompromisów, nawet jakby była sporo droższa.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pisałem o tym lata temu, to nie wszystkim się to podobało.
Mnie już irytuje to duszenie możliwości i lament małolatów którym gul by skał, bo i ich nie stać na większy wydatek. Każdy od czegoś musi zacząć, ale po co ograniczać możliwości.

Mało tego, argument "wszyscy gramy na tym samym" też można w buty już wsadzić.
XB i tak już jest podzielony na dwie kategorie jakości XSX i XSS, więc tym bardziej prosi się o wersje "extreme" i niech kosztuje te 4-6k.

Doszło jeszcze coś, czego nigdy nie było, a kiedyś nie do pomyślenia - ustawianie jakości grafiki, więc nawet jakiś moduł z dokładką (jak w pececie upgrejd) też miałby sens.

Czasy się zmieniły, nic już nie jest takie jak kiedyś (mikropłatności, wieczne updejty, wymagany online) i czas najwyższy dostosować sie z jakiś topem za grube siano stricte pod gry ; )

Jeżeli konsole są reklamowane jako 120 (śmiech na sali), a studio MS nie potrafi wypuścić własnej gry w 60, to coś chyba nie tak z tą mocą (?)

Tak czy inaczej i tak będzie pięknie, to gra do chillowania :D

[youtube]LaLrVrXFW38[/youtube]

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No nic, skoro ma byc za free na gamepasie xD to do konca roku sciagne xD

Ja juz mam zamysl aby poszukac reszte piramid w egipcie. Zdziwilem sie lekko jak pojechalem na wakacje pod piramidy a oni z tekstem ze jest tu ich o wieeeele wiecej niz tylko trzy xD

No i co najwazniejsze. Nke bede musial juz jezdzic co jakis czas nad pole patrzec na uprawy. Wsiade w samolot podlece i zobacze czy wszystko jest ok. ::

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Od 1:01:53 gościu mówi o nowościach na Xboxa (są polskie napisy) :

No i pięknie. Jak dla mnie, to ex dekady. Już chyba tylko GTA na wyłączność byłoby to w stanie przebić.
Będzie tak jak mówi Czarny Brat, lot z LA do Paryża - oczyszczające przeżycie ; )
Skończy się oglądanie jakiś widoczków z YT, w końcu będzie można osobiście obrać kurs.

Ciekawy jestem tylko modów/updejtów na miasta/budynki.
To, że te kluczowe będą dopieszczone, to już wiemy, ale co z Polandią, mam nadzieję, że będzie tak jak na PC i będzie się to rozwijać z miesiąca na miesiąc.

Do góry