Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

Seizo

Active member
Bez reklam
Sprawdzi się. Pierwsze demo było kiepskie, zobaczymy jak teraz :)

Ograłem wczoraj demko. 26 minut zajęło mi ukończenie z czego 1/3 to dialogi i przerywniki. Sprawdzę jeszcze kolejne demo z zamku, ktore ma być za tydzień ale jakoś średnio mi leży klimat tej gry.

Seizo

Active member
Bez reklam
Tutaj to bardziej podlatuje pod przygodówkę z pierwszej osoby :) Jakieś wampiry, wilkołaki. Poprzednie części (0, 1, 2, 3, CV, Revelations, VII) miały lepszy klimat. Pewnie ogram kiedyś tam z nudów jak będzie latać za 100.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dostępne jest demo nowego Residenta (wcześniej było tylko na PS) ale poczekam sobie do wieczora ;)

Seizo

Active member
Bez reklam
A, no tak. Wspominał coś :D

i-psi-patrol-kosmopieski-ratuja-zatoke-przygod-gra-xbox-one.jpg

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pograłem w dostępną godzinę czasu.
No może nie było to mega przerażające,ale zobaczymy jak się rozkręci,bo jestem ciekawy tej pozycji.
Graficznie wygląda ładnie,chociaż polecam pobawić się ustawieniami Camera Speed i Camera Acceleration.
No właśnie,szkoda,że nie ma polskiego języka.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Może coś tam się sprawdzi za "5-taka" ;)
[youtube]VL2-3Le1wUY[/youtube]
[youtube]w6aRPlfjNN0[/youtube]
[youtube]CwilF2cHefA[/youtube]

Residenta biorę na płycie.

miroski

Member
Może to nie do końca właściwy dział na pytanie ale są tu użytkownicy xbox series x. Kupiłem pada od tej konsoli z myślą o używaniu go z TV Samsung (Steam Link i PC w innym pokoju) i nie mogę go sparować. TV wykrywa Xbox Wireless Controller ale próba parowania kończy się niepowodzeniem. Pewnie ktoś ma telewizor Samsunga. Proszę o sprawdzenie czy te pady działają prawidłowo przez bluetooth z Samsungami. Mój TV to NU8002 z 2018r. Ma bluetooth.

Do góry