Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Nie narzekaj,ponoć w przyszłości,będziesz mógł kosić pola samą myślą :grin:

A gdzie ja narzekam xD

Juz moge kosic pola w automacie. Wczytujesz mape do GPSa, enter i jedzie. W standardowym GPS dokladnosc do 15cm a w abonamencie do chyba 3 cm.

Mialem na testach, fajna zabawa ale,,,, trzeba wylozyc pol banki :) A na moje "hektary", gdzie ja zarabiam po kilkanascie tysiecy Rocznie to wiesz xD

A co do Neurlinka to juz widze te wszedobylskie reklamy googla w mojej glowie :)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No ba, ale jak nie było uciekającego tłumu po hopie, tak dalej nie ma. To samo ze zwierzyną, czy innymi atrakcjami :D

[youtube]a56Se27v0aE[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolo,nie pękaj i zabieraj się za Little Nightmares II (i za jedynkę) ;)
Fajnie się w to gra wieczorem :D
Szkoda tylko,że nie wszystkie nowe gry dostają od razu ulepszenia pod next-geny.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
la-demo-de-resident-evil-village-arrive-pour-toutes-les-plates-formes-les-joueurs-ps5-et-ps4-l-obtiennent-tot-0.webp

Teraz gra w COD-a po sieci :-D
[youtube]rsCul1sp4hQ[/youtube]

Pihexur

Member
Panowie , czy ktoś mógłby podesłać zdjęcie z menu gry z trybem hdr włączonym? U mnie np wygląda to tak z hdr
605e308558445fbfef651ea827b3fd9b.jpg

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Pihexur

Member
Tak wyszło zdjęcie ale do czego zmierzam to zdjęcie, ze jest z włączonym hdrem a tu bez niego
eb277a776651a93695cfc4253e7b89a2.jpg

Pihexur

Member
W filmach wyświetla prawidłowo, tak na szybko zerknąłem z netflixa. Ewentualnie jakim materiałem wideo , zweryfikować?

Do góry