Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Kurna ta Ruda to naprawde swietna gra. I to z 2017 roku a taka grafa, nice.
Ta oprawa dzwieku jest obledna, czlowieka az ciary przechodza jak jest ten specyficzny dzwiek chyba gdy ktos nas widzi.
Sztuczna inteligencja maszyn genialna.
Ludziska moze sa troche skopani, bezmozgie istoty, wystarczy schowac cie za winklem i nawalac z oszczepu, sami pokolei wychodza i po czasie mamy nie mala kupke trupow.

Genialna gra.
Troche trudna jak dla mnie ale genialna.
Najwyzej zmienie poziom trudnosci i moze przejde cala.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ruda bardzo ok.

Lolo,rozkręciłem z ciekawości Xboxa i zgubiłem gdzieś taką małą śrubkę ze środka :(
Zapytałbyś się czy takiej nie mają ? :D
[youtube]jnWDR9XsfR4[/youtube]

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Kurna ta Ruda to naprawde swietna gra. I to z 2017 roku a taka grafa, nice.
Ta oprawa dzwieku jest obledna, czlowieka az ciary przechodza jak jest ten specyficzny dzwiek chyba gdy ktos nas widzi.
Sztuczna inteligencja maszyn genialna.
Ludziska moze sa troche skopani, bezmozgie istoty, wystarczy schowac cie za winklem i nawalac z oszczepu, sami pokolei wychodza i po czasie mamy nie mala kupke trupow.

Genialna gra.
Troche trudna jak dla mnie ale genialna.
Najwyzej zmienie poziom trudnosci i moze przejde cala.
Widzę, że się wkręciłeś :D Dobrze, bo gra jest warta przejścia. Jak wyjdzie druga część to jeszcze PS kupisz dla niej ;D

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Pająk jest dobry :D Do tego też świetnie wygląda. Jednak na prawdziwy next gen trzeba będzie poczekać. HZD2 na PS5 pewnie pokaże pazury. Będzie miazga coś czuję.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ta, duży plus za to, chociaż nie miał wyjścia bo go cisnęli w komentarzach. Mimo wszystko widać ile są warte recenzje jutubera :D
Sam nawet nie oglądałem jego "testu". Gość ma problemu ze składaniem zdań i jakoś jego mocno amatorska forma do mnie nie przemawia.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Powinien mieć bana na tak profesjonalnym forum ;)

Ogólnie to nudy ;)
Na co drugim filmiku jest smartfon.
Zrobiliby wypasione gogle VR.
Screenshot-20210407-085942.png

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zakładaj kanał Piruś, załatwisz jakieś galerianki żeby gibały się w tle, w sobotę będziesz robił kociołki, potem jakąś drame odstawisz i już masz prostą drogę do fejm emema :D

A co do chłopa, kliknął na yt stwórz kanał, odpalił ksiaomi, zebrał znudzonych kumpli z osiedla i... "testuje".
Ja mu tam źle nie życzę, lepsze to jak te sprzedajne urwiszony.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Zakładaj kanał Piruś, załatwisz jakieś galerianki żeby gibały się w tle, w sobotę będziesz robił kociołki, potem jakąś drame odstawisz i już masz prostą drogę do fejm emema :D

A co do chłopa, kliknął na yt stwórz kanał, odpalił ksiaomi, zebrał znudzonych kumpli z osiedla i... "testuje".
Ja mu tam źle nie życzę, lepsze to jak te sprzedajne urwiszony.
Ja też gościowi źle nie życzę, ale też go nie oglądam :D W sumie nic z tej branży nie oglądam.

Do góry