Xbox X series - recenzja, opinie użytkowników, informacje, nowości - wszystko o xbox x

lolo2

Well-known member
Bez reklam
A co z rudą ?

.

Jakbyś miał PlayStation to poleciłbym Ci Horizon Zero Dawn. Mój top 3 gier.

Kurna nie lubie gierek z potworami :)

Godzine skradam sie i obmyslam plan jak tu udupic zlomiarza (Misja lvl 4), napieprzam z kilometra z luku, jedna strzala i w nogi, jedna strzala i w nogi.... A im nic zycia nie znika.
Z jednej strony szkoda ze nie mozna sie wspinac po skalach jak w assassinie ale z drugiej strony kazdy by gral w ten sposob...

Jak bede mial walczyc 5 minut z jakims duzym bossem na otwartej przestrzeni to zapomnij... serce mi nie wytrzyma xD

Fabula jak narazie mysle ze ze smakiem robiona (ledwo co gralem), Dialogi po polsku wielki plus.
Graficznie looool. Pieknie.

Mechanicznie bardzi ciekawie

Widze mega potencjal i zagrozenie dla wiedzmina, Napewno jeszcze pogram troche w ta gre... niezmiernie mnie zaskoczyla ale...

.... Nie lubie potworow :(

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
To są maszyny nie potwory ;D

Graficznie rzeczywiście bajka. Mi się najbardziej podoba mechanika i fizyka poruszania maszyn. Genialnie to zrobili w tej grze.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
To są maszyny nie potwory ;D

Graficznie rzeczywiście bajka. Mi się najbardziej podoba mechanika i fizyka poruszania maszyn. Genialnie to zrobili w tej grze.

No trzeba przyznac racje. Te maszyny sa fenomenalne. Naprawde szacun...

A w Wieśku wszyscy przeciwnicy są jak wyjęci z prawdziwego życia :D

W 80% tak, tam jeden czy dwa potwory. Ogolnie wiesiek byl mniej straszny xD

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Jak to w RPG pewnie bywa, poczatki sa trudne a pozniej jest latwo... zobaczymy. Jeszcze troche pogram, ale napewno nie widzi mi sie wizja ciaglej walki z bosami :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja to bym sobie pograł w jakąś next-genową ścigałkę,bo DIRT 5 wygląda jak 10-letnia gra odpalona na mocnym PC ;)

[youtube]_fhRAugoDW8[/youtube]

[youtube]36sKzLs68to[/youtube]

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem czy tylko ja taki nie ogar jestem czy co? Z pierwszym Demonem to 3 razy musialem walczyc zanim go powalilem i to i tak na farcie.
Trudna ta gierkaz, jak potworek juz cie zobaczy to przerabane. Nie wiem jak walczyc. Wymaxowalem najpierw spowolnienie czasu xD

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Potem jest coraz łatwiej tak jak pisałeś. Chociaż duże maszyny są wyzwaniem przez cały czas. To jest w tej grze fajne, że nie stajesz się mega bossem, który rozwala wszystko dookoła pierdnięciem :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
HZD kupiłem w zestawie z PROsiakiem i "uczyłem" się obsługi pada :D
Tzn. najpierw ograłem Uncharted 4.

Ostatnia edycja:

Seizo

Active member
Bez reklam
Trudna ta gierkaz, jak potworek juz cie zobaczy to przerabane. Nie wiem jak walczyc. Wymaxowalem najpierw spowolnienie czasu xD
A od czego masz focusa? Podświetla wszystkie słabe punkty i pokazuje podatności. Nawalsz w te miejsca z łuku i wtedy padają dosyć szybko.

Potem jest coraz łatwiej tak jak pisałeś. Chociaż duże maszyny są wyzwaniem przez cały czas. To jest w tej grze fajne, że nie stajesz się mega bossem, który rozwala wszystko dookoła pierdnięciem :D
Wyzwaniem jest Dark Souls :) Tutaj mamy spacerek :D

No jak ja mialbym sie uczyc grac padem na HZD to bardzo szybko wyrzucilbym konsole xD
Nie wyobrażam sobie grać w to kombinacją klawiatura + mysz :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wiem,było o Tobie głośno podczas mistrzostw świata :D

Chyba w osiedlowych barażach ; ) Nie zmienia to faktu, że znajomy (św. pamięci swoją drogą, jeszcze z grup dyskusyjnych "konsole") brał udział w rozgrywkach w HALO i to on wówczas wszystkim udowadniał, że padem można ograć myszki i klawiatury.

W COD jakoś łatwo to przychodzi, ale są gry które mają tak skopaną obsługę pada, że się nie dziwię tym lamentom.

Ostatnia edycja:
Do góry