Brałeś kod? Działa to?
Crasha kupiłeś czy kod?
Kody śmigają normalnie czy są jakieś problemy?Kod. Już drugi poziom kończę (graficznie mogli to zrobić 5x lepiej) , a w między czasie przeglądam inne gry, programy itp. Fajna ta konsola, chyba się polubimy.
Mam wrażenie, pewnie mylne, bo od miesiąc nie odpalałem konsoli, ale jakby wszystkie te gry na naszych tv wyglądały lepiej, kolory itp.
Już się nie mogę doczekać MFS2020, toć to bajka będzie wyglądać, jestem tego pewien. Już za sam upgrejd jakość tekstur aut w Forzy 7, należą się brawa. Bajecznie to wygląda.
Zaraz sprawdzę Forze 4 Horizon.
To samo u mnie. Torrenty od piramidy idą po 800 Mb/s, a ty ledwo 350 Mb/s że spadkami do 25 Mb/.
Brałeś kod? Działa to?
Ja instaluje Wieśka, Forze 4, Batmana i Gearsy 5. Do jutra się ściągnie, a teraz spadam spać![]()
Kody śmigają normalnie czy są jakieś problemy?
Nieee, brak czasu na powtórkę, ale kiedyś pewnie przejdę Wieśka jeszcze raz. Ściągam bo mam GOTY i potem tylko patch wyjdzie pod nową generację to go dogram.Bedziesz jeszcze raz gral w to samo?
Podasz na PW przykładową aukcję? Tam co druga ma w nazwie VIP i nie wiem co kupić.Żadnych, tyle, że ja biorę te "VIP" - nieco droższe, ale nie ma problemów.
No i oczywiście, trzeba się zastosować do instrukcji i najlepiej brać od jednego.
Ja testuje wszystkie gry zoptymalizowane pod XB Series X
Jest lista w sklepie XB, m.in:
Gearsy trzeba sprawdzić, wiadomo.
Forze - jedna i druga.
Watch Dog
Assasina
WRC 9
Dirt 5
ORI
BTW. Ktoś przypomni tą strzelankę 2D bodajże, stary klasyk, w nowy wydaniu (za jakiś czas będzie premiera).
Są już trailery na YT, ale jakoś mu uciekło.
Samolocik, kosmos i te sprawy, gra z automatów ; )
Jak Ty nie poszedłeś jeszcze spać![]()
Mi też się podoba sprzęcik,no i na żywo prezentuje się lepiej (konsola jest w pozycji pionowej)![]()
Konsola jest genialna z wyglądu i jakości wykonania. Zawsze mi się podobał taki minimalizm. Mam obudowę do komputera Fractal Design R4 oraz Node 304, które mają podobny styl. Trafia w mój gust w 100%![]()
Dokładnie, raz, że na żywo zupełnie inaczej się prezentuje jak na filmach, dwa, ten minimalzm, wykonanie, świetne. Też jestem miłośnikiem minimalizmu i bardzo fajnie wpisuje się w ten design, u mnie też w pionie i dobrze się komponuje ze stojącymi kolumnami. Same kwadraty/prostokąty, proste formy, dobrze to wygląda, chciałoby się rzez elegancja Francja ; )
Szczerze mówiąc, to nie sądziłem, że będę aż tak zadowolony z zakupu.
W końcu te nasze telewizory mają co robić, no i niech mi ktoś powie, że grafika/płynność nie ma znaczenia - a to dopiero początek.
Jak dla mnie, o wiele lepsze wrażanie jak po kupnie PS4/XB zaraz na premierę, a wręcz tam byłem zniesmaczony, tutaj wręcz przeciwnie, toć ci niespodzianka ; )