Kupiłem za 75 zł z OLX. Ogram i puszcze dalej pewnie za tyle samo lub ze stratą 10, 20 zł
Kupiłem za 75 zł z OLX. Ogram i puszcze dalej pewnie za tyle samo lub ze stratą 10, 20 zł
Napewno piszemy o Mafi?dziwne, bo nie widze aby po tyle staly
Napewno piszemy o Mafi?
Kupiłem tę
Masz na myśli gry w pudełkach ?W sumie takie udostępnianie w ramach forum, nie byłoby złe?
Nieopłacalne by to było całkowicie. Gra kupiona za 200 zł. Wypożyczenie 50 zł + wysyłka 10 - 15 zł. Straty 60 - 65 zł. Lepiej kupić na OLX za te 200 zł, przejść i sprzedać ze stratą 20 - 40 zł. Przy grach starszych niż 6 miesięcy rynek używek się zatrzymuje na pewien czas i spokojnie da się sprzedać grę po cenie zakupu.Masz na myśli gry w pudełkach ?
Ale mogę dać dyszkę za dostęp do Mafii
To był żart. Ehh.. : )
To jak tyle kopert masz, to może listonoszem zostaniesz? ; )
Zawsze możesz zmniejszyć tę cenę kupując na innych regionach. Było o tym wcześniej. Chwila roboty.To był żart. Ehh.. : )
Lepszym rozwiązaniem (jak już) jest zakup dla siebie cyfrowej wersji i udostępnienie odpłatnie - czy jak kto woli zakup na spółkę z góry ustalonej gry.
Ktoś kupuje grę za 200zl i kilka osób płaci po te 20-50zł, w zależności ile osób. Właścicielowi częściowo się zwraca, przy czym gra zostaje na stałe w kolekcji, a inni spokojnie grają. Czyli w sumie dokładnie to samo co na aukcjach, tyle, że bez stresu i przeładowanych kont. Ja bym chętnie zapłacił za dostęp do kilku gier i od czasu do czasu zagrał. Przy 5 osobach może miałoby to sens.
Weźmy takiego Cyberbuga, COD itp. 200-250zl cyfrówka w sklepie MS.
Chętnie pograłbym przez ten rok raz na jakiś czas i te 50zl dałbym za spokój i dostęp.
W sklepie za CP zapłaciłem 260zl. Te 200zl, to max za ile pójdzie, w co też wątpię.
60zl straty, a gry i możliwości nawet pokazania komuś już brak.
Te 50zl "straty" to grosze, za dożywotni dostęp.
Weżmy taką Mafie, chociaż ta kosztuje na olx groszę i bardzie się kalkuluje przy droższych pozycjach.
W sklepie MS kosztuje 169zł. Ja bym chętnie zapłacił te 33zł, ograł i zapomniał. Bez wychodzenia z domu po jakieś paczki, wysyłanie, pakowanie itp. No i zawsze można wrócić do gry za jakiś czas.
Nie każdy przechodzi z buta całego singla i od razu sprzedaje.
Teraz mam ochotę zakupić Mortal Kombat 11, w sklepie MS 200zł.
To jest gra dla znajomych, wpadną raz na jakiś czas i można ogrywać przez rok, dwa.
W 4 osoby to raptem po 50zł. Dla mnie bardzo ok układ.
Teraz mam ochotę zakupić Mortal Kombat 11, w sklepie MS 200zł.
To jest gra dla znajomych, wpadną raz na jakiś czas i można ogrywać przez rok, dwa.
W 4 osoby to raptem po 50zł. Dla mnie bardzo ok układ.