Stalker 2 trafi do Game Pass na premierę. Będzie okazja, żeby sprawdzić czym się tak Piramida podnieca
Szkoda tylko, że tak prymitywne gierki po latach trzymają cenę wyższa niż nie jedna gra AAA
Lolo swój chłop widzę Wszystkie moje cyfrówki są z takich zakupów. Szkoda, że zablokowali zakupy bezpośrednio kartą z Argentyny. Kupiłem wtedy AC: Origins Gold za 16 zł. Cena w Polsce 10-15 razy wyższa. Z Arg prawie jak kody z Allegro.Od czego mamy Argentyne czy Brazylie
Jest coś obecnie na Wreckfest? Na MS 80zł w promocji.
Chodzi o te stronki MTCGame czy Eneba, czy jest coś jeszcze?
Lolo swój chłop widzę Wszystkie moje cyfrówki są z takich zakupów. Szkoda, że zablokowali zakupy bezpośrednio kartą z Argentyny. Kupiłem wtedy AC: Origins Gold za 16 zł. Cena w Polsce 10-15 razy wyższa. Z Arg prawie jak kody z Allegro.
Tak kupiłem Wieśka za 20 zł z Plati.Masz stronki:
pepper.pl
https://lowcygier.pl/
Czesto i gesto promocje na gierki z instrukcja zakupu.
Ja kupilem przedwczoraj Psi Patrol za pomoca karty podarunkowej. Wysylaja kod na meila, bez VPN, musisz tylko telefonem aktywowac klucz bez Wifi zeby szlo po transmisji danych.
Ty bardziej doswiadczony.
Ja bule za netflixa 52zlote miesiecznie, ale nie bede juz kombinowal z netflixem, bo bipo wzial odemnie 2 sloty, znajomy jeden i mi pozostal jeden. Wiec 13zl, a w sumie moglbym miec netflixa za free
Ale Bipo by sie przerazil jakby mu same nowosci wyskakiwaly z Indii xD
MTC to chyba tylko porównywarka. Najtaniej zapewne z Brazylii.Te stronki znam. MTC widzę ma najlepszą ofertę na Wreckfest.
Stalker 2 trafi do Game Pass na premierę. Będzie okazja, żeby sprawdzić czym się tak Piramida podnieca
Ostatnio jak chciałem coś odpalić, to wyskoczył komunikat o jakiejś zmianie polityki itp. właśnie w kontekście tego udostępniania. Generalnie coś nowego.
Co jest teraz łatwiej, masz jakiś link z info?