Xbox One S wchodzi na półki w dniu 2 sierpnia - jeśli chcesz kupić musisz się już dziś zapisać w kolejce.

Henry

Active member
Bez reklam
Dokładnie ;)

Jak tak czytam ten wątek, to mam wrażenie jakbym słuchał swojego 12-latka dyskutującego z kumplami.

A te najnowsze konsole i tak umywają się do Pacmana na Atari 2600 :mrgreen:

Henry

Active member
Bez reklam
Już nawet nie o treść, a o formę chodzi....tyle niepotrzebnej napinki z powodu "głupiej" (takiej czy innej konsoli)

(Cy)Gorg

New member
Bez reklam
Napinka bardziej z powodu playerka UHD niż konsoli, którą przy obecnych cenach playerkow otrzymujesz, wychodzi na to, że gratis.

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
Norma. Temat o czym innym i napinka o czym innym. To tak jak z fanatykami plazm zawsze wniosą zamęt totalnie nie na temat heh:)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A weź nawet nie przypominaj ;)

W sumie, to dalej nie dowiedzieliśmy się, czy lepiej
kupić obecne wydanie XO, czy dołożyć te 200zł do XOs?
Wszystko w kontekście użytkownika który przy okazji (lub szczególnie) chciałby zagrać także w exy tej konkretnej platformy, a przy okazji jest znudzony ofertą konkurencyjnej platformy.
Proste pytanie (bardziej retoryczne), ale jak widać trzeba pisać elaboraty.

Temat progresu na rynku gier (bez znaczenia na platformę) i ocena branży, rozwoju, czy postępu to osobne zjawisko.
Tutaj przydałoby się więcej obiektywizmu, szczególnie, że rozmawiają ze sobą gracze, ale jak widać miłość i przyzwyczajenia biorą górę i mamy stagnacje w ocenie.
Bleh, szkoda gadać. Ja wysiadam ;)

Ostatnia edycja:

(Cy)Gorg

New member
Bez reklam
Norma. Temat o czym innym i napinka o czym innym. To tak jak z fanatykami plazm zawsze wniosą zamęt totalnie nie na temat heh:)

W sumie co tu pisać, o konsoli? (czyli w temacie), która ma swoje już lata. Wiadomo, że zainteresowanie głównie z powodu HDR i UHD, a że koledzy przy okazji piszą na temat samej konsoli, imo, szkoda prądu.

Seizo

Active member
Bez reklam
Ale tutaj nie ma nad czym dumać.
Jeżeli kupujesz to głównie jako player BDUHD i ewentualnie zagrasz w coś "od święta" to nie ma nad czym się zastanawiać, bo cena jest dobra ale w wersji 500 GB bo zakup z większym dyskiem w tym przypadku jest nieopłacalny i do niczego potrzebny. Gdybym to ja stał przed takim wyborem to biorę XOS bez względu na to czy posiadamTVUHD czy nie.

vvv

Well-known member
Bez reklam
Ale tutaj nie ma nad czym dumać.
Jeżeli kupujesz to głównie jako player BDUHD i ewentualnie zagrasz w coś "od święta" to nie ma nad czym się zastanawiać, bo cena jest dobra ale w wersji 500 GB bo zakup z większym dyskiem w tym przypadku jest nieopłacalny i do niczego potrzebny. Gdybym to ja stał przed takim wyborem to biorę XOS bez względu na to czy posiadamTVUHD czy nie.
I Tego się TRZYMAJMY :):):)

collider

New member
Bez reklam

Plazmowcy to juz gatunek wymarly. Gdzies tam jeszcze szwedaja sie po forach niedobitki, ale to juz kwestia czasu kiedy padna. Sa jak dinozaury, relikty poprzedniej epoki ;).

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja też nie rozumiem tej napinki. Idę i kupuje konsolę taką jaka mają znajomi aby móc z nimi pograć po sieci, a jeżeli nie gram po sieci to patrze na gierki na wyłączność i na pada.

Wybrałem Xone ze względu na znajomych, na pada, na serię Forza.

Henry

Active member
Bez reklam
A dla mnie w tej całej zabawie ważna jest też kompatybilność wsteczna, nie wiem czy coś się zmieniło u Sony, ale jakiś czas temu oficjalnie ogłosili, że takiej możliwości nie będzie.
W Xbox'ach jest.
Poza tym dobry serwis Microsoftu, jak dzieciakom padł jeden pad w okresie gwarancji, to kazali udać się do sklepu, w którym kupiłem, powołać się na postanowienia gwarancji i od reki wymienili na nowy.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Henry ja miałem podobnie z kinectem, który z dnia na dzień zmarł. kazali mi jechać do euro rtv agd i dostałem nóweczkę:D

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Araminq
Wiem o tej Forzie, ale mój lapek nie nadaje się do grania. Może po wakacjach jak skończę robić ogrodzenie na działce pożyczę blaszka od brata i pogram. Forza Horizon 3 też jest w moim zasięgu, ale czasu brak na gry obecnie.

Do góry