Ale jest tej samej klasy, trochę gorszy czy trochę lepszy i które modele są jeszcze deko lepsze?Sony 65XR70 - najbliżej.
Nie bardzo wiem po co te pytania. Czy ja gdzieś pisałem coś o kupnie i moich preferencjach? Wiem że te forum to twój biznes ale nie o tym tu mowa. Pytanie było jasne i klarowne, nic poza tym. PozdrawiamA ile masz max kasy ?
Jaki masz teraz telewizor ?
Na czym Ci najbardziej zależy ?
O taką odpowiedź mi chodziło. Dzięki.Bravia 7 o oznaczeniu XR70 ogólnie jest ciut lepsza. Ma gorszy dzwięk i nie ma powłoki kąta i anty odblaskowej. Ale sam obraz ma lepszy. Lepszy z Sony jest Bravia 9 o oznaczeniu XR90. To najlepszy Mini Led ogólnie.
pytanie było bardzo proste i ogólne, nie pytałem o szczegóły ale dzięki za zainteresowanie.Twój wpis :
Deko lepsze ?
- Do czego, do grania ?
- Do filmów
- Do prezentacji?
Deko lepsze ?
- to znaczy ile tanIej Do akceptacji lub ile drożej?
Dla każdego Ciut oznacza co innego.
Deko lepsze ?
W czerni ?
W jasności ?
W kontraście ?
W skalowaniu ?
W opóźnieniu ?
Więc Deko dla każdego oznacza inne wartości.
Jak dla mnie nie są klarowne , stąd pytania.
Bez dopytania inaczej możemy wskazywać palcem na ceneo dowolne modele...
To jak się uda to wyciągnij od nich Bravia 9O taką odpowiedź mi chodziło. Dzięki.
pytanie było bardzo proste i ogólne, nie pytałem o szczegóły ale dzięki za zainteresowanie.
Jeżeli kogoś to interesuje to chodzi o wymianę gwarancyjną x95L na nowy, sony podeszło bardzo fajnie wymieniając tv na nowy z powody delikatnego zabrudzenia matrycy.
Jeśli zależy Tobie na dużych kątach matrycy, to jedyny akceptowalny tv na jaki powinni Tobie wymienić to albo nowy x95L albo XR90 (Bravia 9) która za niespełna miesiąc będzie w Polsce w Twojej rozmiarówce (obecnie jest tylko dostępna w 75 i 85 calach). Nie ma innej alternatywy. Tylko Bravia 9 ma powłokę zwiększającą kąty widzenia oraz zmniejszającą odblaski - taką jak w serii x95 z ostatnich 4 lat (począwszy od serii XH)O taką odpowiedź mi chodziło. Dzięki.
pytanie było bardzo proste i ogólne, nie pytałem o szczegóły ale dzięki za zainteresowanie.
Jeżeli kogoś to interesuje to chodzi o wymianę gwarancyjną x95L na nowy, sony podeszło bardzo fajnie wymieniając tv na nowy z powody delikatnego zabrudzenia matrycy.