Witajcie,
poszukuję wzmacniacza stereo. do moich Zensorów 7. Budżet mocno ograniczony - więcej nie da rady. Oprócz ceny istotne dla mnie jest aby wzmacniacz miał wejście power amp - nie chce mi się przepinać non-stop kabli między wzmacniaczem a amplitunerem, wygoda nade wszystko
Po drugie chciałbym aby ampli miał "pokrętełko" balance - mam tak niefortunne ustawienie kolumn w pokoju, że trza będzie tymże "pokrętełkiem" ustawić wsio jak trza.... chyba, że kalibracja ampli jest w stanie wszystko sobie tak wysterować, że przy włączonym tylko wzmacniaczu "balansowanie" nie będzie potrzebne. Sprzęt może być używany lub nowy. Z nowych zwróciłem uwagę na dwa modele Pioneer'a - A30 (rozwiązanie budżetowe, cieszące kieszeń) i A50, który "lekko" wystaje poza określony budżet.
Liczę na Wasze sugestie. Na jakie modele zwrócić uwagę? Które wzmacniacze ładnie zgrywają się z Zensorami wydobywając z nich całe ukryte dobro? Zdaję sobie oczywiście sprawę, że w tej cenie szału nie ma... niestety na PM8005 mnie nie stać
Mam jednak nadzieję, że w tej cenie znajdę sprzęt, który zagra zauważalnie lepiej niż mój obecny amplituner, który i tak ponoć należy do całkiem muzykalnych.
poszukuję wzmacniacza stereo. do moich Zensorów 7. Budżet mocno ograniczony - więcej nie da rady. Oprócz ceny istotne dla mnie jest aby wzmacniacz miał wejście power amp - nie chce mi się przepinać non-stop kabli między wzmacniaczem a amplitunerem, wygoda nade wszystko
Liczę na Wasze sugestie. Na jakie modele zwrócić uwagę? Które wzmacniacze ładnie zgrywają się z Zensorami wydobywając z nich całe ukryte dobro? Zdaję sobie oczywiście sprawę, że w tej cenie szału nie ma... niestety na PM8005 mnie nie stać