Polska 2:1 Czechy Mam jeden wolny bilet na półfinał w Warszawie. Tam mogą zagrać nasi :)
M Misiekk67 Klub HDTV.com.pl VIP Czerwiec 15, 2012 #41 Polska 2:1 Czechy Mam jeden wolny bilet na półfinał w Warszawie. Tam mogą zagrać nasi
FFooXX5 Klub HDTV.com.pl VIP Czerwiec 15, 2012 #49 ludzie trochę optymizmu, teraz to nawet nie wypada głosować na niekorzyść Polaków, nie bądźmy antyspołeczniakami hehe ;p
ludzie trochę optymizmu, teraz to nawet nie wypada głosować na niekorzyść Polaków, nie bądźmy antyspołeczniakami hehe ;p
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Czerwiec 15, 2012 #50 Ja nie biorę uwagi w Losowaniu nagród ale po ostatnim meczu wstąpiła we mnie wiara i głosuję : 4:0 dla Polski
Ja nie biorę uwagi w Losowaniu nagród ale po ostatnim meczu wstąpiła we mnie wiara i głosuję : 4:0 dla Polski
FFooXX5 Klub HDTV.com.pl VIP Czerwiec 15, 2012 #52 brawo kiki to się chwali, wiara czyni cuda, ja zagłosuje jutro jak już na dobre zagości we mnie duch kibica, ale na pewno nie przyjdzie mi na myśl jak koledze żeby edytować hehe, bez obawy
brawo kiki to się chwali, wiara czyni cuda, ja zagłosuje jutro jak już na dobre zagości we mnie duch kibica, ale na pewno nie przyjdzie mi na myśl jak koledze żeby edytować hehe, bez obawy
M mydrek New member Czerwiec 15, 2012 #55 Polska - Czechy 1 : 2 heh, jak jutro wytrzeźwieje to pewnie zmienię na razie 1:2
S SlaWasIl New member Czerwiec 16, 2012 #58 Czechy - Polska 0:3 Bramki: Lewandowski, Wasilewski, Błaszczykowski