Ewidentny przykład na to ze to ze społeczeństwem (sprzedawcami) jest coraz gorzej - i nawet gdyby wyszukiwarka cenowa miała zabezpieczenia - weryfikacji każdego sklepu przez CBŚ znaleźli by sie tacy którzy by na krawędzi szykowali sie do numeru -"dzięki" któremu tu dyskutujemy.
Uważam ,że z wyszukiwarek powinny znikąć opinie o sklepach. Nie było by kontrowersji bo nie da się przygotować racjonalnych zabezpieczeń gdy transakcje odbywają się poza stroną.
Jeśli komuś chce się rywalizacji z allegro - niech robi podobną stronę na podobnych zasadach.
Poraz kolejny powtarzam - POBRANIÓWKI - ODBIORY OSOBISTE.
Żeby coś odsłuchać jeździmy po 100km ale żeby odebrać to już za daleko.
Mówią ze czas to pieniądz. Wolne w pracy 100zł - tańszy sprzęt o 500
400 w kieszeni - warto pojechać
Gdzieś na tym forum napisałem ze kupiłem w sklepie podrobioną markową wódkę , nawet (podobno) właściciel nie wiedział że taką otrzymuje.
Ale komplet etykiet z butelką na Rózyckiego można nabyć za złotówkę.
Obódowę od pralki - raczej się nie da - a jeśli tak to nie 500 - nauczmy ich uczciwości SAMI.
Trzeba też nauczyć współpracy z klientem firmy kurierskie.
MająMASĘ zleceń totez powinni brać wielką odpowiedzialność za to co woża poprzez umożliwienie sprawdzania towaru.
Zabiliśmy naszymi zakupami tradycyjne sklepy.
Mój brat ma sklep wędkarski - ludzie przychodzili do niego oglądali wędki a potem brat spotykał ich nad wodą z tym sprzętem -oczywiście nie od niego. Jakie miał ceny - hmmmmmm odpowiednie ale i tak wybierali tańszy o 15% sprzęt w necie i do czego dosżło ?
Nie ma juz gdzie oglądać sprzętu. Kupują buble w worku bo i takie się trafiają . OT CAŁA MAGIA
- WESOŁYCH ŚWIĄT
Uważam ,że z wyszukiwarek powinny znikąć opinie o sklepach. Nie było by kontrowersji bo nie da się przygotować racjonalnych zabezpieczeń gdy transakcje odbywają się poza stroną.
Jeśli komuś chce się rywalizacji z allegro - niech robi podobną stronę na podobnych zasadach.
Poraz kolejny powtarzam - POBRANIÓWKI - ODBIORY OSOBISTE.
Żeby coś odsłuchać jeździmy po 100km ale żeby odebrać to już za daleko.
Mówią ze czas to pieniądz. Wolne w pracy 100zł - tańszy sprzęt o 500
Gdzieś na tym forum napisałem ze kupiłem w sklepie podrobioną markową wódkę , nawet (podobno) właściciel nie wiedział że taką otrzymuje.
Ale komplet etykiet z butelką na Rózyckiego można nabyć za złotówkę.
Obódowę od pralki - raczej się nie da - a jeśli tak to nie 500 - nauczmy ich uczciwości SAMI.
Trzeba też nauczyć współpracy z klientem firmy kurierskie.
MająMASĘ zleceń totez powinni brać wielką odpowiedzialność za to co woża poprzez umożliwienie sprawdzania towaru.
Zabiliśmy naszymi zakupami tradycyjne sklepy.
Mój brat ma sklep wędkarski - ludzie przychodzili do niego oglądali wędki a potem brat spotykał ich nad wodą z tym sprzętem -oczywiście nie od niego. Jakie miał ceny - hmmmmmm odpowiednie ale i tak wybierali tańszy o 15% sprzęt w necie i do czego dosżło ?
Nie ma juz gdzie oglądać sprzętu. Kupują buble w worku bo i takie się trafiają . OT CAŁA MAGIA
- WESOŁYCH ŚWIĄT