Witam,
Posiadam amplituner jak w temacie Onkyo 605, niestety jakiś czas temu uszkodzeniu uległ moduł HDMI. Długo szukałem w sieci jednak nie udało się znaleźć nowego/sprawnego modułu. Więc nadszedł czas na zmiany
Z obecnego amplitunera jestem ogólnie zadowolony jednak myślę, że trzeba wprowadzić trochę świeżości do domowego audio. Do wydania jest kwota maks 3000 PLN, pokój 4x4 metra, kolumny samoróbki (klony Totem Mitte, przód oraz środkowy 2xGDN czyli 4 Omy, tył 1x GDN 8 Om). Muzyka/Film TV 50/50. Bardzo proszę o radę, od porównań i poszukiwać w sieci już mam zawrót głowy (ponad miesiąc szukania) i totalny mętlik. Lubię detaliczny, dynamiczny, niemeczący dźwięk. W sieci mam serwer NAS więc fajnie gdyby AV potrafił z niego korzystać.
Bardzo proszę o rady, odsłuchy niestety nie wchodzą w grę więc wybór całkowicie w "ciemno".
Pozdrawiam Grzegorz
Posiadam amplituner jak w temacie Onkyo 605, niestety jakiś czas temu uszkodzeniu uległ moduł HDMI. Długo szukałem w sieci jednak nie udało się znaleźć nowego/sprawnego modułu. Więc nadszedł czas na zmiany
Bardzo proszę o rady, odsłuchy niestety nie wchodzą w grę więc wybór całkowicie w "ciemno".
Pozdrawiam Grzegorz