Siemka,
Mam do sprzedania lub wymiany gry używane ze Starterpacka (bez zarysowań, w kompletnych opakowaniach) - MotorStorm i RMoF każda po 65 PLN z moją wysyłką?! Polecam!! GG: 3335927
Pozdrawiam!!
sprzedam Motorstorm, Resistance: Fall of Men- cena 70,zł/szt. - idealne, nie porysowane, zakupione w Polsce, raz grane. Film na blu-ray Spider-man 3 wydanie 2 płytowe, polskie napisy, ideał, nie porysowany, raz obejrzany, cena 89,00 zł (darmowa wysyłka) nr gg 2193400, tel. 693-851-343
Hmm... Burnout Paradise -zajebista samochodówka , Oblivion -coś podobnego do Wiedżmina lub Dark messiash the might and magic -czy coś takiego xD , Wie... i D... są na pc jak coś
wymienie gry na ps3-wszytskie 100% sprawne bardzo mało używane,stan idealny-posiadam do wymiany---def jam icon,motorstorm,virtua fighter,czekam na ewentualne oferty smsem 602718734 lub gg 9503555
Zamienię lub sprzedam The Orange Box na PS3, stan idealny, 3xA, PAL. Interesują mnie gry na platformy PS3, Xbox 360, Wii. Czekam na propozycje odnośnie sprzedaży cena wynosi 130 zł z wliczoną wysyłką!!! GG: 6222422.
Mam takei gry jak: NEED FOR SPEED CARBON, VIRTUAL FIGHTER 5, RIDGER RACER 7, SONIC, MOTOR STORM, FIGHT NIGHT ROUND 3 . WSZYSTKIE GRY SA W STANIE IDEALNYM NIE POSIADAJA ZADNYCH RYS, ZADRAPAN, ITP. ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT POD NR GG: 3260964