Wybor TV od 48 cali do 55 cali

kacper-24

New member
racuh dobrze piszesz ale o obrazie też nie mogę powiedzieć, że był ok. Kolory były ok nawet fabrycznie ustawione i skalowanie w miarę. Reszta była do du.. wszystkie wodotryski musiały być wyłączone, a i tak efekt teatru był ogromny. Wystarczyło cokolwiek włączyć choćby na najniższy poziom i pojawiały się artefakty, efekt halo, duchy, przycinki obrazu itp. to po co to wszystko jest? bez tych bajerów kupiłbym Tv za 1000 zl i obraz byłby identyczny. Przez cały czas użytkowania obydwóch modeli (2 lata),próbach kalibracji różnego rodzaju, nie byłem w stanie ustawić idealnego dla mnie obrazu w tej chwili jak kupiłem model innej marki po paru próbach uzyskałem to o czym marzyłem, więc o obrazie ogólnym też nic dobrego napisać nie mogę. Może modele z tego roku mają lepszy obraz ale system cały czas do du.. .

jasssu

New member
:| jakość obrazu może i tak ale...kupując telewizor ku***** można dostać przez ten soft, najlepiej to nie instalować nic, nie oglądać filmów przez internet wtedy będzie to działało. nie po to się kupuje TV z systemem operacyjnym żeby ustawić tylko delikatnie opcje obrazu. Tak jak by kupić sobie laptopa i mieć w nim gołego windowsa, a co dalej, gdzie kodeki, playery itd... wypuścili system we wczesnej wersji beta.

Już firefox w Panasonicach jest stabilniejszy, ale ludzie narzekają na bark aplikacji na niego? Zwróćcie uwagę że Mimo androida to i tak nie możesz wszystkiego instalować. Powinien być taki jak w Nexus Player.

Wszystkiego niestety nie możesz zainstalować, dlatego, że trudno jest niekiedy pilotem zasymulować ruch palcem po ekranie. To właściwie jedyny powód dlaczego tak jest.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Z dobrych modeli masz:
- Sony 55W809
- Philips 55PUS7100
- Sharp 55XUE8772
Jak będziesz niebieski masz specjalne ceny i kalibrację .

Do góry