mi sie nic nie wiesza... moze sa jakies delikatnie zauwazalne lagi jak naprawde sie szybko lata po menu i lata z aplikacji do aplikacji...(Moj 55" koszt: 3900pln) wiec wymagania mam stonowane
w odroznieniu do np. TV za 10 000pln gdzie faktycznie bym wymagal wodotryskow...
TV glownie do Ogladania a nie latania po Menu w sumie tak naprawde uzywam 4 aplikacji (YouTube, Kodi, the Weather Network i systemowy odtwarzacz Video) i udostepnianie multimediow przez siec UPC...
Zachwalany np. Kodi nie jest aplikacja idealna bo potrafi przycinac filmy (ostatnio nie dal rady przy filmie 1080p 60fps) ale na systemowym Video TV z pena odtworzyl film bez problemu...
Podsumowac moge tak... za cene 3900pln mam 55 cali ladnie wykonane (aluminiowa cienka ramka) i dajace jak na LCD naprawde dobry obraz z ladna czernia (nie jest to PLazma czy OLED) ale naprawde jest super (wazne jakiej jakosci sygnal sie podaje do TV i jakie sa ustawienia obrazu)
a android?... nie jest taki straszny jak go niektórzy demonizują... bo w końcu to nie jest smartfon xperia z5 ani samsung galaxy s6+ edge...
edit1: a co do rozmiaru to zastanów sie czy nie wziąć 55"... ja zmieniłem z 40 na 55 (odleglosc oglądania to 2,9m) i przez pierwszy tydzień wydawało sie WOW!!! po miesiącu mogę napisać ze jest ok ale spokojnie 65" dal by faktycznie super odczucia przy oglądaniu filmów i Pilki noznej z tej odległości... Jeśli twoja odległość oglądania jest mniej więcej jak u mnie to dołóż do 55" a soundbar zawsze możesz dokupić zawsze później