adrianszef
New member
Witam. Mam pytanie do Was odnośnie tego który TV wybrać. Są to TV które miały wymieniane matryce i są sprawne bo pewnie zaraz mnie tutaj zahejtujecie
Miałem w salonie do tej pory samsunga es6100 a teraz wisi na jego miejscu JU6410. Powiem szczerze że obraz jest wiele lepszy ale nie wiem czy to za sprawą softu czy matrycy ale nie ważne. Do tv podłączone kino domowe yamaha 673 i tunery polsatu i enki. Mogę w tym tygodniu sobie pooglądać i protestować ten tv ale napaliłem się na samsunga f8500 też 55 cali. Widziałęm go na żywo ale jeszcze nie był gotowy i mam okazję wymienić JU6410 na F8500. Czy jest sens zamieniać taki tv z 4k na full hd który jest starszy? Proszę o opinie. Samym wyglądem f8500 bije na glowe tego co mam teraz ale jeszcze nie widziałem jak on świeci. Proszę o opinie. Ze smarta zalezy mi główniena youtube 
Proszę o odpowiedź
Aha dodam ze f8500 to led nie plasma i jeszcze czasami xbox one zapuszcze na tym ale 4k chyba ta konsola nie obsłuży
Proszę o odpowiedź
Aha dodam ze f8500 to led nie plasma i jeszcze czasami xbox one zapuszcze na tym ale 4k chyba ta konsola nie obsłuży