MarcinXR23
New member
Witam,chcialbym zakupic nowy TV,wiadomo swieta ida,wiec nowy mebel do domu w sam raz by sie przydal...Ale potrzebuje pomocy,jestem laikiem i nie mam pojecia na co zwracac uwage przy wyborze(zapewne sprzedawca by sie ucieszyl z takiego klienta
).Wiec troche szczegolow:
Opis
Jakie masz warunki? - pokoj ok:10-15m
jaki sygnał ? - N'ka,DVD/BR,Wii,X360,Komp
jaka odległość od ekranu ? - 2-3m
Preferowana wielkość matrycy - 30" - 45
jaka klasa cenowa? - Do max 5000PLN lub 1100 funtow
Jaki rodzaj TV(LCD/Plazma)- w zasadzie nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia,zastanawialem sie na LEDowym od samsunga,ale czy warto?
Marka- Samsung,Panasonic,Toshiba,Sharp,JVC,Philips
więcej oglądasz w dzień czy w nocy? - Od pn do czw w godzinach:18-21;w weekend 18:24
jakie masz nasłonecznienie pokoju ? - Normalne,TV stanie tylem do okna(bakonowego)
ile osób zasiada przed telewizorem? - 2-5
Jaki masz ulubiony program? - Sport,filmy(xvid sd, mkv hd , bd),gry na konsolach
jaki masz telewizor? - jakis wysluzony CRT
Ma stać czy wisieć? - stać(w przyszlosci wisiec-dzieci wiadomo...)
Czego oczekujesz od telewizora ? - Przedewszystkim dobrego obrazu,bez snuzenia,z dobra ostroscia i kolorami.Full HD
Poniewaz mieszkam w UK,prawdopodobnie kupie w jednej z tych sieci sklepow-w*w.currys.co.uk Ale moze wynajde w jakims mniejszym sklepie,nie koniecznie ala saturn...Czekam na jakies propozycje.
Ps.Wiem ze jest pelno tego typu postow na forum,duzo poradnikow,ale od czytania tego wszystkieo poprostu czlowiek glupieje
z gory dziekuje za pomoc!

Opis
Jakie masz warunki? - pokoj ok:10-15m
jaki sygnał ? - N'ka,DVD/BR,Wii,X360,Komp
jaka odległość od ekranu ? - 2-3m
Preferowana wielkość matrycy - 30" - 45
jaka klasa cenowa? - Do max 5000PLN lub 1100 funtow
Jaki rodzaj TV(LCD/Plazma)- w zasadzie nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia,zastanawialem sie na LEDowym od samsunga,ale czy warto?
Marka- Samsung,Panasonic,Toshiba,Sharp,JVC,Philips
więcej oglądasz w dzień czy w nocy? - Od pn do czw w godzinach:18-21;w weekend 18:24
jakie masz nasłonecznienie pokoju ? - Normalne,TV stanie tylem do okna(bakonowego)
ile osób zasiada przed telewizorem? - 2-5
Jaki masz ulubiony program? - Sport,filmy(xvid sd, mkv hd , bd),gry na konsolach
jaki masz telewizor? - jakis wysluzony CRT
Ma stać czy wisieć? - stać(w przyszlosci wisiec-dzieci wiadomo...)
Czego oczekujesz od telewizora ? - Przedewszystkim dobrego obrazu,bez snuzenia,z dobra ostroscia i kolorami.Full HD
Poniewaz mieszkam w UK,prawdopodobnie kupie w jednej z tych sieci sklepow-w*w.currys.co.uk Ale moze wynajde w jakims mniejszym sklepie,nie koniecznie ala saturn...Czekam na jakies propozycje.
Ps.Wiem ze jest pelno tego typu postow na forum,duzo poradnikow,ale od czytania tego wszystkieo poprostu czlowiek glupieje
Ostatnia edycja: