No coz moze sie wypowiem bo dosc dlugo sie nosilem z zamiarem zakupu TV... poczatkowo miala byc plazma ale po zastanowieniach i przemysleniach ku pilem Panasonica 32LX60P - i nie zaluje - ale to Wy sami musicie sobie odpowiedziec na pytanie czego oczekujecie... bo jesli chcecie ogladac TV i DivX czy DVD to mozecie sie rozczarowac - choc divX i DVD wygladaja naprawde dobrze na tym TV a u mnie TV naziemna to tylko TVN moge ogladac - fakt mam slaba antene, ale na starym TV Polsat TVN TVP3 byly swietne... teraz ich nie ma wcale !!
Druga sprawa podlaczenie do kompa/HDTV

Tu jest bajka

i TV pokazuje co potrafi - a co do ceny to czekajcie na jakas obnizke - ja kupilem TV w ostatniej obnizce w Media - 22% od ceny katalogowej dfaje 4097zl i wszystko na rraty (wtedy 5%) a co do kina za 1500zl to jesli masz juz DVD (tak jak ja mialem i mam Mante DVD Emperor II) to zastanow sie nad "powazniejszym" zestawem i nic w plastikowych obudowach - typu all in one... wybierz w miare dobry amplituner (wystarczy Wam na lata) i gorsze glosniki (5.0 kiedys dokupisz suba ew. dodatkowe satelity itp), ktore i tak beda dobrze graly... Ja postawilem na Denona AVR-1706 - na allegro troche ponad 1000zl - nie wiem jak teraz.... i do tego kupilem glosniki 5.0 Koda.. gra to naprawde dobrze... zwlaszcza jak nie jestes melomanem i nie slyszysz wszystkich czestotliwosci z dokladnoscia 1Hz

Wystarczy puscic sobie cos w DTSie i naprawde bedziesz zadowolony...
Oczywiscie zalezy jaki masz pokoj i percepcje... kazdy inaczej odbiera kolory i dzwieki, wiec pojdzcie sobie do sklepu gdzie jest kilkadziesiat TV i pusccie sobie ten sam kanal.... porownajcie i wybierzcie

Mozecie tez zamowic u kikiego pokaz... tez zastanawialem sie nad pokazem, ale wystarczylo mi MM