M
Marcinos89
Guest
Witam, we wrześniu chce zbudować Baffle Wall w moim pokoju, mam już projekt i co potrzebuje ogarnięte. Nie wiem natomiast dwóch rzeczy a mianowicie jak odsprzęglić konstrukcje(kratownice z drewnianych kantówek 50x60mm) od ściany by nie przenosić wibracji na Blok oraz jakie Kolumny zastosować? Z początku myślałem nad Klipschem i seria THX ale podczas przeglądania YT natknąłem się na kolumny firmy Bower&Wilkins seri CT 7.x, budżet jaki chciałbym przeznaczyć na kolumnę to 5000-5500zł, nie mam możliwości nigdzie przesłuchać tych że obu marek. Wiem tylko tyle ile wyczytałem z internetu że Klipsche są wysokoskuteczne i nie potrzebują elektrowni natomiast B&W lubią prąd… na chwile obecna mam B&W 601 jako przody CC6 jako centralny, gra to pod Denonem 3200. W zeszłym roku kupiłem projektor o którym marzyłem od dwóch lat. Teraz obraz jest na wysokim poziomie natomiast dźwięk kuleje, tz nie jest źle ale chciałby by było dużo lepiej. Pytanie czy ktoś słyszał owe kolumny i może coś podpowiedzieć? Będę bardzo wdzięczny
Ostatnia edycja: