Chodzi bardziej o to,że dla mnie wartość ma tylko i wyłącznie odsłuch i wyrobienie własnego zdania a dobieranie sprzętu pod względem dopasowania do innych elementów zestawu to porażka.To po co pytać?To,że ten magazyn dał Denonowi 5 gwiazdek a AVRowi 3 nie ma dla mnie znaczenia bo na odsłuchu mogę stwierdzić,że AVR gra lepiej.A tak poza tym na tej stronie jest też test Sont str dg-820,też pieć gwiazdek(tak wiem inna półka cenowa) a do avr255 nie ma porównania.marcin1980 napisał:jeżeli dla Ciebie recenzje "what hi fi" mają taką samą wartość co gościa handlującego sprzętem no to ja nie mam pytań do Ciebie!!!Człowieku przeglądnij tą strone dokładnie a zobaczysz że tak wysoko zostały ocenione nie tylko ampli denona ale też inne,też mi jest bardzo przykro że harman nie znalazł takiego uznania w oczach zachodnich ekspertów jakby tego oczekiwała większość czytających to forum ale taka dyskusja nie prowadzi do niczego,jedno oczym zapomniałem napisać a Ty to dodałeś to tylko to że jeżeli ma sie możliwość odsłuchu to napewno warto a jak nie to po prostu brać ten który ładniejszy i bardziej pasuje to naszych pozostałych elementów kina![]()
Jak dźwięk HD to tylko po HDMI(no jeszcze analogi ale nie w PS3).Podłączasz PS3 kablem hdmi do ampa i dalej hdmi z ampa na TV i już.Z tego co pamiętam to w ustawieniach konsoli musisz zaznaczyć aby dzwiek z płyt blue-ray szedł jako LPCM i tyle.krzysztofn napisał:skłaniam sie w stronę HK255 + KEF 2005.3.
Mam pytanie jeszcze: Jak podłączyć do ampli PS3 bo czytałem że przez hdmi dżwięk HD nie przechodzi a mam sporo filmów na Blue-ray.
Ostatnio edytowane przez moderatora: