Wybór amplitunera Onkyo

Tymen

New member
Witam,

Niestety awarii uległ mój obecny amplituner Onkyo 606 i nie wiadomo czy powróci do żywych.

Dlatego stoję przed dylematem wyboru nowego amplitunera Onkyo.
Co byście polecali, w przedziale od 1500-3000 PLN

Wstępny wybór to Onkyo 717

Pomieszczenie docelowe: 20 m2 / obecnie pokój 9 m2

Kolumny: Tannoy Fusion F2 + Fusion C + Fusion F1 + sub JBL ES150

Kino: 60%
Muzyka 40%

Pozdrawiam
Tymen

Tymen

New member
Faktycznie oferta ciekawa w miediamarket - do rozważenia.

Czy taka duża jest różnica między 616 a 717 ,że warto dopłacić do 717.

quasimodek

Member
Bez reklam
Nie musisz sie nawet ruszać z sofy armanig :) promo tylko w sklepie internetowym z dostawą pod TV.
Sam się dzisiaj kapnąłem i też żałuję że filmy przegapiłem... no ale jutro jeszcze promo na gry, więc może coś ciekawego się trafi.

Tymen

New member
Chociaż jestem przywiązany do Onkyo, to jestem ciekaw jak SR5007 zagrałby z Tannoy Fusion F2 + F1 + Central + JBL ES150.

I jaki to będzie skok z przesiadki z Onkyo 606, z którego byłem zadowolony póki HDMI nie zdechło.

quasimodek

Member
Bez reklam
Wczoraj od 21 do dzisiaj 9 rano był jak napisałem po 1890. Takie nocne promo internetowe.
Ale skoro black pisze, że to nie okazja to znaczy, że ma lepszą cenę.
Wal do niego na PW :) i kupuj bo wg mnie to i tak niezła cena była.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Tymen

New member
Aktualnie trwa dylemat między 717 a 616 gdyż może trafić je w promocji. Seria 8xx poza zasięgiem :(

Dużo zależy też czy moje onkyo 606 uda się przywrócić do życia i ewentualnie sprzedać.

pieniążek1

Active member
Bez reklam
dwa dni temu kupilem 616 jestem zadowolony i w kinie jak i stereo ale jest jedna rzecz ktora mnie denerwuje.otoz kiedy gram na ps3 podlaczony jest do ampli pod sekcje game, tnie sie obraz i nie wiem co jest tego przyczyna?w poprzednim ampli byl to sony 2400es nie bylo tego problemu.ktos moze cos na to poradzic?bede wdzieczny

quasimodek

Member
Bez reklam
Robiłeś aktualizację firmware do najnowszej wersji? Pomaga na problemy z HDMI

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry