Wybór 37 Panasonic

kubis

New member
Witam, mam prośbę kumpel prosił mnie o pomoc w wyborze LCD Panasonica do 3500 zł i nie wiem co można ciekawego dostać. Lcd będzie grał pod kablówkę i dvd za wszelkie propozycje będę wdzięczny :)
Pozdrawiam

vienna1980

Member
Bez reklam
kubis napisał:
Witam, mam prośbę kumpel prosił mnie o pomoc w wyborze LCD Panasonica do 3500 zł i nie wiem co można ciekawego dostać. Lcd będzie grał pod kablówkę i dvd za wszelkie propozycje będę wdzięczny :)
Pozdrawiam

Jeżeli się uparł tylko przy firmie Panasonic to wyłącznie modele G 10,G 15 oraz
V 10 innych modeli tej firmy stanowczo odradzam.

rokry

New member
vienna1980 napisał:
Jeżeli się uparł tylko przy firmie Panasonic to wyłącznie modele G 10,G 15 oraz
V 10 innych modeli tej firmy stanowczo odradzam.
dlaczego odradzasz np. l37s10e ? Mozesz to uzasadnic ? Bo zamierzam takowy kupic :) doklanie 32'

vienna1980

Member
Bez reklam
rokry napisał:
dlaczego odradzasz np. l37s10e ? Mozesz to uzasadnic ? Bo zamierzam takowy kupic :) doklanie 32'

Ta seria Lcd co chcesz kupić nie posiada 100 Hz oraz ma uboższą elektronikę wspomagającą panel niż seria G lub V, a przecież nie wiem czy wiesz,ale firma Panasonic nie słynie ze swojej elektroniki wspomagającej panele,przede wszystkim słabą stroną Panasonica jest czerń.No i ten model co chcesz kupić nie ma dostępu do internetu,a więc szybciej Ci się zestarzeje,gdyż nie będziesz mógł pobierać aktualizacji.

rokry

New member
vienna1980 napisał:
Ta seria Lcd co chcesz kupić nie posiada 100 Hz oraz ma uboższą elektronikę wspomagającą panel niż seria G lub V, a przecież nie wiem czy wiesz,ale firma Panasonic nie słynie ze swojej elektroniki wspomagającej panele,przede wszystkim słabą stroną Panasonica jest czerń.No i ten model co chcesz kupić nie ma dostępu do internetu,a więc szybciej Ci się zestarzeje,gdyż nie będziesz mógł pobierać aktualizacji.
ok, przekonales mnie:) Biore serie G :) pozdro i dzieki za odpowiedz

kosztowiok

New member
rokry napisał:
ok, przekonales mnie:) Biore serie G :) pozdro i dzieki za odpowiedz

No ale model 37 lcd S10 jest bardzo dobry jak za cenę 2300. W tej kwocie to jedynie LG LH3000, Toshiba RV, Samsung B550 (wszystkie bez 5-letniej gwarancji)

razielOne

New member
Swój (TX-L37G10E) kupiłem za 2900zł i nie żałuje, więc jak znajdziesz go w takiej cenie to bierz (sklepy on-line się kłaniają).

Do góry