wybieramy...........do znudzenia

Broda4

Member
a czy LEDy teaklze maja wiatraczki? pytam bo nie wiem.

ale raczej mimo wszystko kieruja sie na plazme.
46 niestety - tutaj brak miejsca zrobi swoje.
maks to 42

w sumie zawsze moge sie nauczyc listwe wyłączać - ale wtedy nie bede wieddzial która godzina na tunerze hehehe

maniekn274

New member
Bez reklam
a czy LEDy teaklze maja wiatraczki? pytam bo nie wiem.

ale raczej mimo wszystko kieruja sie na plazme.
46 niestety - tutaj brak miejsca zrobi swoje.
maks to 42

w sumie zawsze moge sie nauczyc listwe wyłączać - ale wtedy nie bede wieddzial która godzina na tunerze hehehe
posiedzisz jeszcze trochę na tym forum i świra dostaniesz od tych porad,kupuj 42g30 i będziesz happy to jest lux tv,zamówił bym w electro.pl-znakomity shop i problemów żadnych ze zwrotem ewentualnym,obsługa super,dostawa szybka-cena 2827-są troszeńkę tańsze ale ten shop jest w 100% pewny

lll

New member
nooo..... nie bedzie pradu w telewizorze :) i wiatrak nie pokreci se za duzo
Plan jest dobry, tylko że bez prądu również Ty za dużo nie pooglądasz..

:)

Wentylatory pracują tylko podczas pracy telewizora, gdy go wyłączamy (ale nie musimy odłączać całkowicie zasilania) - oczywiście również wentylatory przestają pracować.

Ostatnia edycja:

Broda4

Member
ale GUPI jestem heheheheh
sorki

Ok to plazme powiedzmy z emam wybrana. teraz ide szukac cos 37 cali do mniejszego pokoju. i chyba pozostanie mi tylko LED ( niestety )

maniekn274

New member
Bez reklam
ale GUPI jestem heheheheh
sorki

Ok to plazme powiedzmy z emam wybrana. teraz ide szukac cos 37 cali do mniejszego pokoju. i chyba pozostanie mi tylko LED ( niestety )
i to będzie extra jak je postawisz obok siebie ,zrobisz kalibrację pod swoje potrzeby i porównasz obraz,ciekaw jestem twojej opini który lepiej świeci,napisz koniecznie po zakupie,pozdrawiam i życzę udanego zakupu.

Broda4

Member
na pewno tak zrobie.
ciekawe czy uda mi sie jeszc ejakis rabacik dorwac za zakup 2 sztuk:)

tacie w zeszlym roku ( w avansie ) dali taki rabat ze sam sie zdziwilem

choc tam pewnie mieli z czego sposzczac

Do góry