W kolumnach zawsze miałem te:
Wtyk banan Prolink Premium TBC050 - Warszawa (6713146255) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pasowały mi kiedyś do gniazd kolorami, są inne jak wszystkie (spore) i solidne.
Na tyłach mam te o które pytasz.
W ampli natomiast większość to:
Wtyk głośnikowy bananowy banan PROLINK TBC052 (6144680926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kapusta, nic nie będzie jeździło jak dopasujesz tuleje do kabla i właśnie na wcisk lub tak jak piszesz, owinąć taśmą i wciskać. Chyba kupię kilka na próbę, obkleje, dam nadruk firmowy i zobaczymy. Będę w sklepie to popatrzę na średnice i wzory.
Na chwilę obecną mamy (z fajniejszych) tylko Viablu, ale są drogie, a ja myślę, że te z tuleją mogą jeszcze ciekawiej wyglądać.
Całkiem przy okazji, fajny wtyk sieciowy:
U mnie do sprzętu leci zwykły i szpeci.
Ale na ebayu kiedyś znalazłem równie niezły i nie drogi:
bilder hochladen kostenlos
Wtyk banan Prolink Premium TBC050 - Warszawa (6713146255) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pasowały mi kiedyś do gniazd kolorami, są inne jak wszystkie (spore) i solidne.
Na tyłach mam te o które pytasz.
W ampli natomiast większość to:
Wtyk głośnikowy bananowy banan PROLINK TBC052 (6144680926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kapusta, nic nie będzie jeździło jak dopasujesz tuleje do kabla i właśnie na wcisk lub tak jak piszesz, owinąć taśmą i wciskać. Chyba kupię kilka na próbę, obkleje, dam nadruk firmowy i zobaczymy. Będę w sklepie to popatrzę na średnice i wzory.
Na chwilę obecną mamy (z fajniejszych) tylko Viablu, ale są drogie, a ja myślę, że te z tuleją mogą jeszcze ciekawiej wyglądać.
Całkiem przy okazji, fajny wtyk sieciowy:
U mnie do sprzętu leci zwykły i szpeci.
Ale na ebayu kiedyś znalazłem równie niezły i nie drogi:
bilder hochladen kostenlos
Ostatnia edycja: