No i stało się............
Po około roku czasu ,szukanie tv który by mi odpowiadał,za normalne pieniądze stałem się właśnie właścicielem tego Samsunga ...550 .Jako że sporo poczytałem na tym forum,i się dużo dowiedziałem jestem wam i nowym użytkownikom winien kilka słów na temat moich wrażeń .Po analizie ,u rodziny ,znajomych ,wielu wypadach do sklepów,czytaniu opini na necie postawiłem na Plasmę ,i jestem jak najbardziej zadowolony ,a model 550 jak najbardziej trafiony .Nikt by mnie nie przekonał żeby do tv sat,naziemnej cyfrowej czy DVD kupić LCD ,po prostu do tych rzeczy Plazma bije LCD na głowę,widać to na kanałach SD których jest większość ,i jeszcze długo tak będzie ,a LCD sobie nie radzi z tym.Przez długi czas byłem nastawiony na Panasa,ale gdy przeczytałem o tym Samsungu,a potem porównałem w sklepie,wybór został tylko jeden Samsung 50" 550 model.
Ostatnio czytałem na temat "buczenia" czy "trzasków " i trochę się zaniepokoiłem ,i muszę to oficjalnie powiedzieć,TO CHYBA JAKIEŚ BAJKI SĄ!!,tu nic takiego nie ma ,nawet minimalnego ,i żadnych trzasków.Obraz z naziemnej cyfrowej czy sat sd bardzo dobry ,zależy to oczywiście też od nadawanego materiału ,ale naprawdę jest ok.O HD nie trzeba wspominać bo to jest po prostu "sama przyjemność " Testuje go dopiero jeden dzień ale tv jest super,jak ktoś napisał wart wydanej każdej złotówki,każdemu nie zdecydowanemu polecam.Jestem obiektywny i nie zachwalam czegoś dlatego ze tylko to mam,więc jak wszystko zawsze jest jakaś wada,może i nie dla wszystkich.Chodzi o dzwięk,wodotrysków to nie ma,ale wystarczy podpiąć pod kino domowe ,lub jak ja to zrobiłem,podłączyłem do poczciwej wieży Technicsa ,teraz jest po prostu radość z oglądania .!!!Polecam wszystkim niezdecydowanym ,takim jakim byłem ja...