Tak. Można skonwertować do formatu SRT, na przykład przy pomocy Subtitle Edit
Witam, mam taki problem posiadam ariva hdplayer 150DVD, i podczas ogladania filmu z napisami, jest mega brak synchronizacji, napisy po prostu szybko ida i po paru sec filmu juz jest bardzo duze przyspieszenie napisow, film na kompie dziala normalnie, proba synchronizowania napisow w ustawieniach dvd nic nie dala, napisy format txt.. mozna cos zrobic bez zabawy wklejania napisow do filmu?
Ten model jest już dość długo na rynku i jego zakup chyba stracił sens, bo TP Link wypuścił serię nowych modeli o znacznie ciekawszych możliwościach. Choćby ten: TL-WR842ND - Witamy na stronie TP-LINKPanowie, moze ktos z Was jeszcze potwierdzic czy poprzez router TP-LINK 1043ND da sie wyswietlic napisy do filmow, ktore sa w osobnym pliku srt czy tez nie, a moze tylko te wmuxowane ? Bede wdzieczny za info bo przymierzam sie do zakupu albo tego routera albo Zyxela (ale on na 100% nie puszcza napisow z osobnego pliku).
Ten model jest już dość długo na rynku i jego zakup chyba stracił sens, bo TP Link wypuścił serię nowych modeli o znacznie ciekawszych możliwościach. Choćby ten: TL-WR842ND
Czy zwróciłeś uwagę na ostatnią datę odpowiedzi? Piszesz by tylko pisać czy może myślisz trochę??Czy ja wiem. UTF-8 cześciej spotykałem.
Szkoda, że nie wrzuciłeś chociażby do działu "shielda", sporo tam było podobnych dyskusji, a tutaj wątek zginie. Tak czy inaczej, mam chyba wszystko, a jest kilka niejasności, ale to przy okazji.
Jak u Ciebie z dostępnością napisów do np. "Legend" z T.Hardym?
Nie wiem czy coś nie pochrzaniłem, ale w żadnym dodatku ich nie widzę, open/napi24/napiproject, co wydaje się dosyć dziwne.
Druga sprawa,
Rozumiem, że nowe wydania lądują w zakładce Recently Relased, tyle, że u mnie stoi na Diunie od kilku dni. Pytam, bo udało mi się ostatnio wszystko wysypać. Zainstalowałem za dużo dodatków, na tyle, że TheOath nic nie widział, bez znaczenia, czy był już podpięty RD. Po resecie ponownie zaczęło działać i już zostawiam defaultowo.