urad napisał:Nooo....
....tylko ze juz jest to "wszystko o..." i nie po szwabsku, a po naszemu
http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=24606&page=3
jos1 napisał:
Yakasu napisał:Powiem Wam, że mętlik mam po czytaniu wszelkich opini nt. róznych modeli LCD.
Z suchych danych 9703 powinien być najlepszy, ale teraz jos1 napisał o filoletowej poświacie normalnie z "z kapci wypadłem". Wcześniej moim faworytem był Samsung 42a656jednak widziałem jego liliowe wyświetlanie w przypadku czarnego tła i zrezygnowałem z niego. Teraz następny przypadek fioletowego czy pewnie liliowego wyświetlania i znowu zawód
.
Naoglądałem się już różnych modeli LCD i teraz skłaniam się ku Sony 40x3000/3500 tam naprawdę widać jakość odbioru (choć doczytałem się o cloudingu i hałasie z wentylatorków za głośniczkami)
Ogólnie można się załamać.
Poczekam aż Philips 9703 pokarze się w jakimś sklepie zobaczę co i jak ale jak się wkurzę to wezmę Aurea i będzę miał spokój...
Wlasnie sprawdzilem dokladnie - do 45 % jest naprawde dobrze, dalej zaczyna byc coraz gorzej, co nie znaczy ze tragicznie ale do 45 % jest ok. Naprawde lepiej niz w philipsach wersji wczesniejszych. To jest moje subiektywne zdanie - mysle ze bedziesz zadowolony ale jak jeszcze sie wachasz to na poczatku tygodnia podjedz do Media Markt i sam zobacz -chyyba maja juz wersje 7 wiec zobaczsobie 7 i pomysl ze 9 jest lepszy iKIELAQ napisał:To bardzo dobra wiadomość . Po komentarzach na tym forum myslałem że nowe modele mają tak jak stare tendencje do wpadania we fiolet z dużego kąta . Ale widocznie ktoś przesadził łagodnie mówiąc , albo mają różne matryce . Czy przy kącie patrzenia 45 stopni obraz się zmienia ? To dla mnie istotna informacja .
a funkcja ambiligh jest wręcz rewelka chociaż moja druga polowa narzeka że nie może spać przez nią ( no cóż muszę ją zamienić na nowszy model)