z polskiego sklepu internetowego, gdzie wszystkie filmy kupujeA jakie masz wydanie?
Pozdrawiam,
Niestety, wszystko wskazuje na to (wszystko to znaczy opinie kupujących, choć nigdzie nie potwierdzone), że wydanie na amazonie ma wyłącznie język angielski i tylko napisy angielskie.Wersja ze strony WB ma język polski Lord Of The Rings Trilogy (BD) (Extended Edition) Blu-ray - Warner Bros. Blu-ray: WBshop.com - The Official Online Store of Warner Bros. Studios
Z Amazona też powinna, mam nadzieję.
na kolumnach za bardzo nie słyszałem ale po włączeniu na słuchawki słychać wyraźnie piski podczas wypowiedzi lektora!!!Na kolejnych częściach tego nie ma!!!
wydaje mi się, że się troche spóźniłeś ze sprzedażą dvd, aby dostać 300złMam pytanie, mam Władcę Pierścieni Edycję Rozszerzoną (wszystkie 3 części) na DVD ze wszystkimi dodatkami i czy warto je sprzedać i kupić wersję na Blu-Ray? W sumie gdybym sprzedał wszystkie za 300zł na Allegro to by mi starczyło kasy na wersję Blu-Ray tylko czy różnica w jakości obrazu i dźwięku jest na tyle duża że warto to zrobić?
Wg mnie, nie mozna ogladac tego filmu w wersji innej niz rozszerzona. Zle zrobiles i tyle.
Zrobił tak jak uważał za słuszne, dla Ciebie źle, dla niego być może dobrze.Wg mnie, nie mozna ogladac tego filmu w wersji innej niz rozszerzona. Zle zrobiles i tyle.