Dziś wpadłem na taką zapowiedź
Władca Pierścieni Trylogia Blu-ray
Czyli kolej na następne rozszerzone wersje
opcorn:
Władca Pierścieni Trylogia Blu-ray
Czyli kolej na następne rozszerzone wersje
Ciekawostkę podam taką, że u naszych południowych sąsiadów Władca będzie kosztował w przeliczeniu mniej więcej 250 zł na nasze![]()
Nieźle nas kroją...
A te wersja na blue to moze luksus? Krotka wersja za ta kase, a za rok zaplacisz drugie tyle za wersje rezyserska. Trzeba byc niezlym maniakiem, zeby to kupic. Nie mniejszym niz ci od TVripow. Szczerze.HD z tvn .... w dodatku w gratisie z lektorem....faktycznie "swietna" wersja filmu....
no ale jak ktos preferuje byle g... byle bylo za darmo
A te wersja na blue to moze luksus? Krotka wersja za ta kase, a za rok zaplacisz drugie tyle za wersje rezyserska. Trzeba byc niezlym maniakiem, zeby to kupic. Nie mniejszym niz ci od TVripow. Szczerze.
Ja tez odradzam kupowanie 'polproduktow'. Nie wazne, czy na blue rayu, czy z telewizji.
Wersja rozszerzona, czy director's cut to jeden czort (jak zwal, tak zwal). Ja mam DVD tylko w wersji rozszerzonej. Wypada duzo ciekawiej. Sporo dodano.Jaka wersja reżyserska ? Jeśli już to rozszerzona.
Poza tym dość odważna teza nazywać półproduktem wersje obsypane nagrodami i które PJ uważa za te "właściwe".
U mnie skończy się tak jak z dvd - czyli FOTR i TT wersje kinowe, ROTK - wersja rozszerzona.
Wersja rozszerzona, czy director's cut to jeden czort (jak zwal, tak zwal).
Widziałem obie wersje - dla mnie Drużynę Pierścienia w wersji kinowej lepiej się ogląda.Ja mam DVD tylko w wersji rozszerzonej. Wypada duzo ciekawiej. Sporo dodano.
Spokojnie zaczekam na wersje rozszerzona na BR. Do tej pory wstrzymuje sie takze z zakupem projektora.
Na DVD będą materiały dodatkowe, a nie Władca na dvd gratis.340pln (dla mnie 90€) za kinowke nie dam. DVD juz mam, wiec po co mi. Inna brocha, ze to DVD jest podobno gratis w zestawie. I badzmy szczerzy - kto w tej chwili nie ma jeszcze Wladcy na DVD? Za psie pieniadze mozna kupic albo dostac z gazeta. Wielka mi promocja dostac cos zbednego. Tym bardziej, ze mam juz lepsza wersje tych dvd.