Witam serdecznie... Jestem Paweł z Łodzi (jak to mowia na necie:znowu łódź) fajnie ze istnieje takie forum, dzieki niemu zweryfikowalem swoja wiedze, ogladalem tylko Philipsy ( tylko ten model mnie inspirowal : 42PF9731D/10 za 9500zl) a teraz zapragnalem miec Pionka 427xd(a) choc Panas PV60 tanszy i wlasciwie to ograniczylem juz swoj wybor tylko do tych dwoch marek,choc bede sie przygladal innym tez... na pewno plazma, bo udoskonalona technologia wyswietlacza zegarka elektr jakos mnie nie przekonuje...
no nic trza zakasac rekawy idzie sezon truskawkowy, trza sie przetarzac z m-c na kolanach zeby pozniej usiasc wygodnie w fotelu z pilotem
Narazie przygladam sie Pionkowi, chyba nie przeplace na xd tylko wezme xa za 6500 zl na co mi naziemna cyfrowa... skoro i tak mam satelite i tuner dreamboxa 7020Si i w przyszlosci planuje 8000 model ale jakos sie ociagaja z wydaniem, Poki co plazma 42 cale (odleglosc do tv mam 5 metrow) i najlepiej bez dzwieku albo bez rewelacji
zeby nie przeplacac
bo i tak jade direct optykiem z tunera do ampli Yamaszki i bedzie glownie sluzyc do ogladania standardowych progsow bo moj model dreama nie obsluguje HD, jak wyjdzie to sie dokupi. Poki co bede Was tu odwiedzal czesto i czytal uwaznie za i przeciw, pozdrawiam.