Witam i milego Dnia/Wieczoru :)

Robsonix

New member
Witam wszystkich. jako posiadacz 5 letniego Philipsa przymierzam sie do zmiany na nowy, Tez bedzie to Philips ( odpowiada mi Ambilight, nie meczy tak wzroku a i daje fajny efekt).
Zobaczymy na co budzet pozwoli, celoje w 55PML9009 ( lub PML9008) ewntualnie 55PUS8808 ( wystepoje tez jako 8848 i 8818 chyba). Jesli bedzie to PML9009 to bede potrzebowal przystawke TV i tutaj bede mial dylemat ktora. Musze przebrnac do konca przez temat przystawek ale i tak nadal nie wiem.
Pozdrawiam

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Philips 55PML9008 masz w specjalnej promocji tylko na BF za 3199 zł i to z pakietem gratisów dodatkowo.

Robsonix

New member
Philips 55PML9008 masz w specjalnej promocji tylko na BF za 3199 zł i to z pakietem gratisów dodatkowo.
Mieszkam w DE wiec u mnie to troszke inna sprawa :). Numeracja Modeli tez bywa inna choc nie w tym przypadku. Teraz na dzien dzisiejszy mam w promocji Model 55PML9009 wiec tegoroczny ( 769e na amazonie). Moge tez ewentualnie wybrac 55OLED708 ( w PL to chyba 718) .
Kolego Kiki wiem ze specjalista jestes w temacie wiec moze ty doradzisz. Mam bardzo jasny salon, caly dzien praktycznie slonce do wieczora a tv stoi majac z lewej strony drzwi do tarasu, wiec jest dosc oswietlony. Dotychczas Mialem Philipsa 50PUS serii 7 na panelu VA. Nie ukrywam ze czesto sie meczylem przez te 5 lat ogladajac w dzien ze wzgledu na jasnosc TV. ( pracowalem w rtv i mimo ze juz nie pracuje to mam bardziej wyczulone oko niz inni ). Do wyboru 55PML9009, 55OLED708 ( choc jasnosc pomieszczenia bedzie tu przeszkadzala chyba) lub 55PUS8808. Z racji miejsca przebywania musze miec mozliwosc instalacji apek typu Max, Skyshowtime, Kodi, wiec w przypadku Minileda potrzeboje przystawki. W takim przypadku myslalem o Google streamer 4k.

Robsonix

New member
A ile masz max kasy ?
Hej.
Ty nie spisz po nocach czy co :p
Budzet to jakies 850e do 900e maks. Wolalbym mniej bo mam inne wydatki. Jak pisalem w tej chwili Amazon sprzedaje model 55PML9009 za 769e i jest to najtansza oferta. Tak to generlanei ich cena to jakeis 820e-899e co doliczajac przystawke lekko przekracza moj budzet. Za 699e moge miec 55PUS8848 lub za 740e 55PUS8808.

Ostatnia edycja:
Do góry