;Stacja ; niemiecka RTL transmituje F1 , ale trzeba przy montażu Nki zainstalowac tzw.; zeza; lub konwerter monoblok.
Raczej to samoBoodzisz napisał:Chcialbym sie dowiedziec czy ten nbox recorder jest lepszy od zwyklego. czy obraz bedzie ten sam
Do zwyklego nbox'a wystarczy konwerter Single, ewentualnie jesli chcesz sygnal z Astry to monoblock lub drugi Single. Ten co podales jest podwojny wiec zostanie ci miejsce na nastepny dekoder lub pozniejsza zmiana na recordera.Boodzisz napisał:Czy do zwyklego nboxa bede potrzebowal tego konwertera MONOBLOCK TWIN V-22
Druszlaka z n'ki nie bierz, zainwestuj w dobra czase 80-90cm. Jesli zdecydujesz sie na druszlak to konwerter jest w komplecie.Boodzisz napisał:bo wiem zeby nie brac "n-kowej" anteny tylko kupic jakąs 85cm. ale czy ten konwerter jest konieczny
Kablowki biora sygnal rowniez z satelity i dodatkowo go przetwarzaja wiec sygnal z satelity bedzie napewno lepszy.Boodzisz napisał:Czy bedzie roznica miedzy n-ka a vectrą??
Mozesz przez euro nagrywywac na zewnetrzna nagrywarke.Aussie napisał:Zamierzam wejść w "n", ale chciałbym wcześniej wiedzieć, czy mam szansę na zapisywanie gdzieś trwale filmów dostarczanych mi w ramach VOD? Czy mój n-recorder będzie tylko umożliwiał mi obejrzenie za jego pośrednictwem filmów z VOD, czy np. mogę podpiąć sobie do niego zewnętrzną nagrywarkę i na niej zapisać aktualnie oferowane mi tytuły?
Niestety nie, jesli puscisz sygnal przez euro rozdzielczosc bedzie skalowana w dol do PAL (768x576). Dla zachowania HD musialbys nagrywac przez HDMI/Component ale nie slyszalem o nagrywarkach z takimi wejsciamiAussie napisał:Czy przegrywane - zgodnie z ww. odpowiedzią - po euro filmy w HD (jeśli takie będą ) zostaną w wysokiej rozdzielczości...?
nie wiem czy lepszy recorder od nie recordera, ale ja jestem b. zadowolony z wersji tanszej. blyskawiczna szybkosc zmiany programow i lepsza jakosc obrazu na tych samych kanalach niz z dekodera cyfry jak i polsatu hd (to jest shit do potegi n). jedyny problem drobny ktory wystepuje to raz na 3 dni krzaczy sie dzwiek. wystarczy wcisnac power 2 razy i problem znikaBoodzisz napisał:witam.
Chcialbym sie dowiedziec czy ten nbox recorder jest lepszy od zwyklego. czy obraz bedzie ten sam a tylko nagrywanie nie wchodzi w rachube. ?
Czy jest juz eurosport w hd?? bo dzis w punkcie sprzedazy poweidziano mi ze nie.
Czy bedzie roznica miedzy n-ka a vectrą??
jaceksobczak napisał:5. brak możliwości wyboru wersji z napisami na Canal+Film i Sport w
wersjach HD.
Zdefiniuj 'nie dzialaja' - jest napisane ze nie ma ich w twoim pakiecie czy brak sygnalu/sprawdz podlaczenie dekodera?maxibaca napisał:..od wczoraj mam n, ale zauważyłem że kilka kanałów mi nie działa a powinny