brun napisał:Witam!
Czy ktos próbował rozkodować "n" za pomocą komputera?
z jakim skutkiem?
czy to możliwe?
ths napisał:Czy jest roznica w jakosci jesli chodzi o polaczenie do TV przez HDMI, a EURO SCART?
Witamflat napisał:Ja mam antene 60cm, w czasie dnia w wiekszosci czasu nie mam obrazu na "lepszych" kanalach , o HD juz nie mowie bo w dzien tam zwykle w ogole nie ma , jak słonce zachodzi obraz sie pojawia wszedzie ? Zakłócenia od słońca ? Chyba taki efekt powinien zniknąć przy antenie >80cm ? Co myślicie o wymianie anteny na wieksza ? Bo zdaje sie 60cm sobie nie radzi za dobrze z programami w ofercie n-tv
Dzieki za porade , rozumiem ze konwenter moge zostawic , mam taki pojedynczy Inverto, ale to chyba nie w nim problem tylko w średnicy anteny!diana napisał:Witam
Kup antenę 80-90cm. będziesz pewien dobrego odbioru z platformy N.Wybierz (moim zdaniem b.dobre)między antenami Triax , a Corab.
krecha2 napisał:pomozcie chlopaki w podjeciu decyzji , brac recordera czy zwyklego boxa i jak to jest z tymi kolekcjami vod , czy trzeba je wykupic czy jak? , czekam rowniez o pomoc w wyborze anteny , czym sie kierowac, jaka firma, jaki konwerter itp.. pozdrawiam