Ciekawe czy ktos juz zauwazyl ze jest strona www.tvnmed.pl strona jest pelna tekstu a kanal jeszcze nie istnieje, ciekawe dlaczego jeszcze nie ma tresci na stronie www.n.pl tylko przekierowanie.
Yuiren napisał:Ale jest inne wyjscie, mozna podlaczyc monitor kablem component - d-sub. 90% monitorow zgodnych z RGB przyjmie taki obraz.
Maniaczek napisał:Czy wiadomo coś na temat rozdzielczości kanałów HD? Czy będą nadawane w 720p czy może w full 1080p?
Jakiej wielkości antena satelitarna wystarczy by odbierać 720p, a jaka jest minimalna średnica dla 1080p?
Czy kanały, które nie będą w HD - przykładowo TVP - będą wyglądały lepiej puszczone przez złącze HDMI?
hmm na jakiej ulicy ten AVANS ?macieks napisał:Dzięki Grzegorz,
informacja dla ludzi z Whitestoku - w AVANSIE dustrybucja rusza dopiero w poniedziałek. Ja chcę mieć dekoder już w piątek. jeśli czyta to ktoś z mego rodzinnego miasta i ma info o innym punkcie dystrybucji to proszę dać znać.
Maciek
wb-ferma napisał:jak na mój gust oferta "n" jest lipna, płatne fta, brak fta hd chociaż na jakić czas żeby nacieczyć oko lcdekiem za którego każdy z nas dał cięzkie siano, w free pakiecie tvp i tvn-y co moge na drucie do kaloryfera przywiązanym sciągnąć![]()
emigrant napisał:hmm na jakiej ulicy ten AVANS ?
##
ok to chyba malmeda 12
pooh1968 napisał:A powiedz mi jak na tym drucie odbiera CI Twoje LCD?? i co to znaczy, że KAŻDY z nas dał siano za lcedeka, ja mam CRT. A na mój gust oferta, jak dla mnie oki. Niedroga i jest w niej wszystko czego potrzebuję. A że nie można poskakać po 400 kanałach, no cóż:hihi: . Z drugiej strony zobacz jaki sprzęt dostaniesz za, parafrazując Twoje słowa - lekkie pieniądze.