Bardzo podoba mi się Movie Sheet a zwłaszcza opcja dotycząca plików muzycznych, tak jak jest to pokazane w tym linku:
YouTube - WDLXTV-Live Movie Sheet Tour
Filmy też wygadają super jednak mi bardziej zależy na muzyczce? Jak zrobić aby móc cieszyć się takimi bajerami jak w linku powyżej. Dodam, że muzykę mam pokatalogowaną w ten sposób: Wykonawca\płyta\flack lub mp3 + jpg
Jeśli jednak byłoby to niewykonalne to może ktoś poradzi co zrobić aby program do odtwarzania muzyki był trochę bardziej "przyjazny", bo oryginale nie wygląda to dobrze.
Jak już się uruchomi muzyczka (playerek) to zamiast zdjęcia/okładki widać tylko dużą nutkę. Zdjęcia/okładki mam w każdym folderze w formie folder.jpg i podczas przeglądania je widać jednak z poziomu programu odtwarzającego tylko nutkę widać.
Kolejnym mankamentem playerka jest to, że gdy odtwarzam muzykę i wyjdę klawiszem wstecz to w tym momencie nie mogę już przewijać dalej tego pliku. Muszę wyjść kilka poziomów wyżej, znaleźć ikonkę Now Playing i dopiero tym daje się wrócić do "playerka".
Zdaję sobie sprawę, że pewnie na oryginalnym FW więcej nie osiągnę ale czy alternatywny soft jest pod tym względem sympatyczniejszy?