Wąskie kolumny do salonu

zaki95

New member
Dzięki za propozycję. Dla mnie to faktycznie nizeznany sprzęt. Niestety, obecnie nie mam możliwości poświęcenia czasu, żeby przejechać się kilkaset km na same odsłuchy. Obawiam się też, że później miałbym więcej gimnastyki z dobraniem ampli.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Krzysiek125

New member
Witam

Ja proponuję kolumny Indiana Line Diva 655. Rewelacja. Gdy w sklepie podłączone mi te kolumny do odsłuchu miałem obawy, ponieważ kolumny są małe. Myślałem sobie, co z takich małych kolumn można wydobyć? Już po pierwszych dźwiękach wgniotło mnie w fotel. Przepiękne stereo, średnica, bas, wysokie średnie. Cena 4 tys. Przesłuchałem inne kolumny nawet takie za 16 tys i nie dały rady Indianie. Nie wiem czy kolumny do 15 tys jakiejkolwiek firmy dały by radę tym kolumienkom? I ta jakość wykonania...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja proponuję kolumny Indiana Line Diva 655. Rewelacja. [...] Przesłuchałem inne kolumny nawet takie za 16 tys i nie dały rady Indianie. Nie wiem czy kolumny do 15 tys jakiejkolwiek firmy dały by radę tym kolumienkom? I ta jakość wykonania...

Mysle ze wszystkie kolumny w cenie 15k dadza rade tym kolumnom ;)
Napisz jeszcze jakie to kolumny za 16k nie daly rady tym Indianom.

spinacz66

New member
Bez reklam
Wychodzą nowe Indiany Line Diva x52 odświeżona linia kolor black piano
Diva 552-3700zł
252-1995
752-1400
zestaw 5.0 Diva552+252+752-7080zł

WiTT

New member
Bez reklam
... Cena 4 tys. Przesłuchałem inne kolumny nawet takie za 16 tys i nie dały rady Indianie. Nie wiem czy kolumny do 15 tys jakiejkolwiek firmy dały by radę tym kolumienkom? I ta jakość wykonania...
Jak się chce uprawiać marketing internetowy to proponuję wpierw poczytać sobie zanim się przystąpi do działań, bo w efekcie to się ośmiesza reklamowany produkt i firmę aniżeli zachęca do jej kupna ;) :p
Tak to niestety jest jak firmy zajmujące się "reklamą w internecie" biorą świeżaków z ulicy, którzy skończyli marketing i zarządzanie i myślą że wszystko wiedzą o bełkocie reklamowym. Tylko zapomnieli po drodze zgłębić temat który mają zamiar reklamować... yhh ;)

Scrollek

Member
Ja proponuję kolumny Indiana Line Diva 655. Rewelacja. Gdy w sklepie podłączone mi te kolumny do odsłuchu miałem obawy, ponieważ kolumny są małe. Myślałem sobie, co z takich małych kolumn można wydobyć? Już po pierwszych dźwiękach wgniotło mnie w fotel. Przepiękne stereo, średnica, bas, wysokie średnie. Cena 4 tys. Przesłuchałem inne kolumny nawet takie za 16 tys i nie dały rady Indianie. Nie wiem czy kolumny do 15 tys jakiejkolwiek firmy dały by radę tym kolumienkom? I ta jakość wykonania...

a świstak siedzi i zawija w sreberka. Pierwsze logowanie, pierwszy post i zonk. Nachalny i agresywny marketing firmy Rafko jest tragiczny, na innym forum już nawet nie zwracają uwagi na tego typu zaczepki

lentym

New member
lentym - zgadnij z czym się u mnie Platynki zgrywają :D ;)
NO i na to wychodzi, że jest to dobre połączenie. Słuchałem Slimów z NADem 757. Nie miał gość 748 ale powiedział mi, że dźwiękowo będą grały podobnie (zakładając, że każdy producent idzie swoją ścieżką melodyczną)

Do góry